RTL Boulevard gaat voorlopig skypen met BN’ers

RTL Boulevard blijft ook in de coronacrisis voorlopig gewoon op televisie. Wel zijn er nóg meer maatregelen genomen, zoals het skypen met bekende Nederlanders in plaats van ze op te zoeken met een camerateam. Dat heeft RTL laten weten. ‘Wat zie je er goed úúúit!’ zal de komende tijd een stuk minder vaak klinken in BN’er-land, want Boulevard houdt de Aran Bade’s van deze wereld op stal. Om de verspreiding van corona tegen te gaan wordt zijn werk nu vervangen door een skypeverbinding.

Het is niet anders, legt presentatrice Vivienne van den Assem uit. “We zijn er toch weer gewoon. We maken elke dag keuzes en treffen iedere dag nieuwe maatregelen zodat we gewoon kunnen blijven uitzenden.”

Om wat voor maatregelen gaat het? “Dat doen we bijvoorbeeld door met een veel kleiner team hier in de studio te zijn. Maar ook backstage.”

De verslaggevers mogen voorlopig niet naar buiten. “In het geval van mensen die we normaal gesproken door verslaggevers laten opzoeken, hebben we nu contact met veel mensen via Skype.”

Het lukt allemaal wel gewoon en daarom zijn we er ook gewoon weer met RTL Boulevard vanavond.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen