Renze Klamer krijgt kritiek op coronamiddelvinger

Renze Klamer, presentator van de populaire nachtelijke talkshow Laat op Vrijdag, krijgt flinke kritiek op de middelvinger die hij opsteekt tegen de coronamaatregelen. Dat is te volgen op sociale media. Klamer is gezellig vakantie aan het vieren in Frankrijk met een hele groep vrienden. Op de sociale media etaleert hij hoe ze gezellig met elkaar aan het tafelen zijn, terwijl ze zo ongeveer bij elkaar op schoot zitten. Zijn dit beelden die je tijdens de coronacrisis aan Nederland wil laten zien?

Zijn volgers begrijpen er weinig van. “Dit moet je dus niet doen“, zegt Johan. En Jean-Pierre: “1,5 meter afstand tot elkaar is nog best moeilijk hè?

Anton laat weten: “Applaus voor jullie zelf!! Fijn socializen in het buitenland notabene! Niets begrepen van de ernst van de situatie! Blijf lekker aan jullie zelf denken daar, wij knappen het hier wel op!

En Helma: “Hoezo dicht op elkaar en sociale onthouding……..

Al snel voelt Klamer zich gedwongen om met een reactie te komen. “Voor alle duidelijkheid: al sinds vrijdagnacht hier bij elkaar, niemand met symptomen, dus dit is onze ‘isolatie’.

De beelden van Klamer:

Foto: NPO

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen