Tijd voor MAX schuift zomerstop op vanwege corona

De vijfuurshow Tijd voor MAX gaat zes weken langer dan gepland vanwege de coronacrisis. De laatste aflevering is daardoor niet al op 15 mei, maar pas op 3 juli. Dat bevestigt presentatrice Martine van Os aan het AD. Tijd voor MAX trekt momenteel erg veel kijkers, nu veel mensen noodgedwongen thuis zitten. “Normaal hadden we gemiddeld in het voorjaar zo’n 500.000 kijkers, nu zien we terwijl om 17.00 uur ’s middags de zon schijnt dat we er soms 1,2 miljoen hebben.”

Het programma kan zo lang doorgaan, omdat Van Os dit jaar geen opnames heeft van We Zijn Er Bijna. Dat programma is geannuleerd vanwege de coronacrisis.

Omroepbaas Jan Slagter heeft er ook voor gekozen om een dagelijks coronajournaal aan Tijd voor MAX vooraf te laten gaan. “Om kwart voor vijf op NPO 1, het nieuwe programma Nietalleen.nl gaat dan naar half vijf.”

Wat is er te zien in het coronajournaal? “In het journaal brengen we nieuws en reportages over corona, specifiek gericht op ouderen.’’

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen