Talkshow Beau terug in mei, verhuist ook naar 21.30 uur

Geplaatst op di 24 mrt 2020 om 20:07

Beau van Erven Dorens gaat geen coronaduo vormen met Eva Jinek. Hij keert op 4 mei solo terug met zijn late talkshow Beau en neemt dan het stokje over van Jinek. Dat heeft hij zojuist bekendgemaakt in RTL Boulevard. Van Erven Dorens houdt het tijdslot waarop Jinek sinds vorige week uitzendt, namelijk 21.30 uur. Hiermee bespaart RTL 4 de helft van de prime-timeprogrammering. Veel producties staan nu on hold, dus op deze manier kunnen prime-time-titels worden uitgesmeerd.

Het concept van Beau blijft hetzelfde. “In de dagelijkse talkshow neemt Beau, op geheel eigen wijze, de dag door met kijkers en actuele gasten.”

Live vanuit de Artis Studio in Amsterdam zal Beau weer het laatste nieuws bespreken. “Ik heb er ontzettend veel zin in!“, geeft hij aan.

Beau is vanaf 4 mei van maandag tot en met donderdag om 21.30 uur en op vrijdag om 22.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL
30 Reacties op “Talkshow Beau terug in mei, verhuist ook naar 21.30 uur”


 1. RTL IS GEK

  Zo bezuinigd RTL dus. En mensen alleen maar klagen over Talpa.

 2. Peter

  Hoe aardig ik Beau ook vindt maar ik denk dat hij nog lagere cijfers gaat halen dan Jinek nu al ! Hij is niet geschikt voor een talkshow , Beau ga terug het echte leven in daar ben je goed in man !!!

 3. Astrid

  RTL is aso bezig

  Veel zitten bij RTL thuis op de bank omdat Beau zijn zakken moeten kunnen blijven vullen.

 4. Bsbs

  In Boulevard zei ie 2x 1 mei. Een vrijdag.

 5. Leo knots

  Kan Beau het niet direct van Jinek over nemen?

 6. Peter

  @LeoKnots Hahahahaha

 7. mark2

  Een lange show kan Beau niet dragen! Dit gaat echt kijkers kosten

 8. Astrid

  RTL IS GEK
  di 24 mrt 2020 om 20:13

  De hoofdreden is niet een bezuiniging, maar dat een aantal programma’s nu niet meer opgenomen kan worden vanwege de corona maatregelen. Dan kunnen ze kiezen tussen herhalingen en Beau om 22:30 uur, of Beau gewoon wat eerder uitzenden.

 9. Alex

  @Mark2
  RTL Summer Night deed hij dan wel weer oke.

 10. aammehoela

  Beau doet het op zich prima, maar de gastenlijst was niet goed. Verder is de echte RTL-4 kijker geen fan van talkshows. Dus velen haken af. Nu met Jinek zie je een beetje hetzelfde effect. Een groep NPO1-kijkers kijkt nu afwisselend Jinek en OP1 afhankelijk van wat ze te bieden hebben en de RTL-4 kijker die het nieuws niet interesseert, enkel roddels eh shownieuws, gaat Netflixen of SBS-6 kijken of zoals mijn vrouwelijke collega facebook nog maar weer eens bekijken.

 11. Grace

  Heel fijn…kan niet wachten

 12. Henk

  als ze slim waren geweest hadden ze Voice Kids 1 uurs format gemaakt, konden ze zo hele maand mei mee vooruit. GTST 5 dagen en dan in Mei beginnen met die quiz van Ruben Nicolai. Dan maar zonder publiek.

  had Beau mooi 5 dagen om 21.30 kunnen beginnen.

  Overigens heeft de NPO echt heel veel lege gaten na het wegvallen van Passion, Bevrijdingsdag, Songfestival, EK en OS2020. Benieuwd waarmee ze dat gaan opvullen. ze hebben nog dramaserie A Woord op de plank (met Lies Vischendijk) Papadag seizoen 2, Bed en Breakfast (werd eerst 11 afleveringen aangekondigd, nu al naar 6 teruggebracht)

 13. Curryworst

  Beau start op 4 mei Dodenherdenking.
  Als dat maar geen voorteken is.

 14. Jaarcijfers RTL Nederland tonen moeizaam 2019

  De eerste maanden van 2020 zullen nog slechter zijn.

  Beau vanaf 21.30 is niet meer en minder dan een zwaktebod.

 15. CB

  In dit geval ligt het niet aan Beau maar aan BlueCircle dat hij in het verleden niet bepaald florissante kijkcijfers haalde. Hij heeft nu #TeamJinek van Pilotstudio achter zich, dus ik verwacht eerder Beau op z’n Jineks.

 16. discuswerper

  @20:13

  RTL misbruikt de situatie niet om een al noodzakelijke reorganisatie te verantwoorden. Wat John de Mol doet is schandalig en onethisch.

 17. Israëliet

  Wij zijn superieur als het gaat om de besmettingsgevaar in te dammen! Dit soort taferelen gebeurt alleen in Germaanse, Slavische of Arabische landen…

 18. Lies

  Jammer, ik had het Eva van harte gegund. Maar haar talkshow is totaal niet meer relevant. Slechte gasten, slechte gesprekken.

 19. Wаnnie

  Die lelijke hеks van een Sylvаna Simons is oma geworden. 49 en dan een klеinkind. Het fоkt wat af dat volk. Medelijden met haar klеinkind.

 20. Britt Scholte Lover

  Beau begint op 1 mei op de vrijdag net als Jinek begon om de kijker te laten wennen en ook na the voice kids!

 21. Kuis

  Wie zit er te wachten op die dagelijkse talkshows zo vroeg op de avond?

  Doe het van 23:00 tot 0:00 met eventueel een kwartier uitloop als er een goeie discussie op gang gekomen is ofzo…

  23:00 beginnen is ook prima omdat de meeste mensen niet meer zo vroeg opstaan nu…

  Zenders die naast een talkshow niks anders te programmeren hebben 7 dagen per week tussen 20:00 en 23:00 hebben sowieso geen bestaansrecht.

 22. 123

  Met een beetje verstand kiest RTL nu juíst voor de wat luchtigere onderwerpen, gemengd met COVID-19. Maar dat doen ze niet. En waar blijft men dan op hangen? De NPO. RTL heeft de mogelijkheid om alles om te gooien, en allerlei herhalingen van ‘oude’ tv terug te halen. De NPO doet dat (nog) niet, dus nu is het moment.

  Maar verder: qua actualiteiten kijk ik liefst Op1. Behalve als die Ab Osterhuis er weer zit. Die zit er alleen maar te doemdenken- en voorspellen, terwijl hij de ene na de andere rode wijn naar achteren gooit. Hij blijft tegenwoordig maar “lockdown” schreeuwen (alhoewel hij daar eerst nog op tegen was), maar loopt nu wel heel Hilversum plat; geen talkshow of actualiteitenprogramma zonder hem. De nieuwe Peter R. de Vries is geboren, en drinkt vooral graag rode wijn. 🤔

 23. Xylon

  Kon Evaatje dan niet gewoon zelf alle rtL late night live uitzendingen van dit tv-seizoen voor haar rekening nemen met dat slappe NPO-Jinek aftrekseltje van haar ?!.. Of is zelfs dat misschien iets te veel gevraagd voor Madam ?!.. Humberto Tan deed het voor veel minder en had ook nog eens véél meer kijkers !.. Die peperdure talkshow “diva” kan het zichtbaar niet meer aan !.. Jinek is een totale miskoop aan het worden voor Bertelsmann’s dienstkneusjes Peter van der Vorst en Sven Sauvé !.. Met Fake talkshowhost Beau is de handdoek al in de ring gegooid .. rtLuxembourgs talkshow jinek knock-out geslagen door Op1 van dé Nederlandse Publieke Omroep !..

 24. Nils Holgersson

  Alles beter dan Robert Jensen

 25. DitWasHetDan

  Eva krijgt een pak slaag van het reli duo OP1.

 26. Bart

  @123 Helemaal mee eens! Wat zou jou plan zijn voor een programmering?

 27. MediaPrak

  Hallo PvdV, zie de kijkcijfers van Jinek, 21:30 uur is te vroeg. Ga terug naar 12.30u!

 28. NPO the only one

  Absoluut zinloos!!!!

 29. NPO the only one

  Wie kijkt er tegenwoordig nog naar RTL Late Night????

 30. real-Gordon

  Het jammere van de omschakeling naar deze wannebe kakker is dat Jinek daarna ook meegesleept wordt naar kijkcijfers van onder de 300.000.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.