Shownieuws tegen Bridget: ‘Waar is je zelfreflectie?!’

Bart Ettekoven, de baas van Weekend en deskundige in Shownieuws, vindt dat Bridget Maasland een compleet gebrek aan zelfreflectie heeft. Dat heeft hij zaterdagavond gezegd in de showrubriek op SBS 6. Ettekoven heeft geluisterd naar het interview dat Maasland op de radio heeft gegeven aan Eddy Keur en werd er lichtelijk onpasselijk van. Tijdens het gesprek haalt de presentatrice van RTL Boulevard onder meer uit naar Shownieuws, dat volgens haar geen hoor en wederhoor pleegt.

Het was een vreselijk interview, aldus Ettekoven. “Dan zit ik hier weer naar te luisteren vanmiddag en dan denk ik: waar is je zelfreflectie? Het ligt weer aan de hele wereld, de mensen op social media zijn onaardig geweest, André krijgt nog even een sneer, de media hebben allemaal dingen geroepen die niet waar zijn en leugens verspreid.”

Ze moet volgens hem eens naar zichzelf kijken. “De enige die dingen heeft geroepen die niet waar waren, was Bridget zelf in de rechtszaal. Dat is haar natuurlijk duur komen te staan en dat heeft ook gezorgd voor een stukje publieke opinie. Mensen vonden daar wat van en die hebben dan geuit.”

Hij vervolgt: “Dat is misschien niet zo heel leuk om te horen, maar steek even de hand in eigen boezem! Dan leer je er misschien ook nog eens een keer wat van en dan kun je dat weer meenemen naar je volgende relatie en dan heb je er in elk geval wat van opgestoken. Het is allemaal zo de buitenkant en de buitenwereld heeft het allemaal gedaan en zij wast haar handen in onschuld. Ik mis een beetje de zelfreflectie.”

Heeft hij een hekel aan Maasland? “Mensen beginnen volgens mij soms te denken dat ik een hekel heb aan Bridget, maar dat is absoluut niet waar. Persoonlijk heb ik helemaal niets tegen haar.”

Lees ook: Bridget Maasland hekelt ‘onjournalistiek’ Shownieuws (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen