RTL 4 met grote tv-show over vals zingende mensen

RTL 4-baas Peter van der Vorst brengt de kijkers een nieuw tv-programma waarin vals zingende mensen centraal staan. Het gaat om een groots opgezette show waarin men moet raden welke kandidaten wél kunnen zingen en welke vals zingen. Dat heeft producent Warner Bros onthuld. Het programma, van de makers van The Masked Singer, is op zoek naar ‘mensen die zich kunnen voordoen als een fantastische zanger(es), maar die eigenlijk geen noot zuiver kunnen zingen’.

In het programma draait alles namelijk om één vraag: kun je aan iemand ZIEN of hij/zij een fantastische stem heeft, zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen?

Elke aflevering heeft acht kandidaten, waarvan een deel heel goed kan zingen en een deel zo vals zingt als een kraai. Een panel van vijf bekende Nederlanders met verstand van showbizz en een bekende gastartiest moeten in een aflevering door middel van verschillende rondes er achter komen wie van deze acht kandidaten een goede zanger(es) is, zonder ze ook daadwerkelijk te hebben horen zingen.

Na elke ronde mag de gastartiest een kandidaat elimineren waarvan hij/zij denkt dat dit een slechte zanger is. Uiteraard krijgt de gastartiest advies van het panel. Of de keuze terecht is, daar komen ze snel achter, want deze kandidaat zingt na de eliminatie een nummer, zodat direct duidelijk wordt of de keuze van de artiest juist was.

Uiteindelijk blijft er één kandidaat over. “Om te onthullen of deze overgebleven kandidaat een goede zanger(es), zal hij/zij geen solo nummer zingen, maar een duet samen met de gastartiest van de aflevering. Het kan dus zo maar zijn dat de gastartiest een lied zingt samen met iemand die nog nooit een toon zuiver heeft gezongen of wellicht wordt het een fantastisch duet.”

In deze muzikale gameshow gaat het er natuurlijk om dat dat de spelers én de kijkers verrast worden, maar het is vooral belangrijk dat er veel gelachen wordt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen