Ron Brandsteder praat met MAX over tv-comeback

Ron Brandsteder praat met Omroep MAX over een terugkeer op televisie. Het gaat om een afgeleide van zijn vroegere Ron’s Honeymoonquiz. Dat heeft de presentator onthuld op Radio Veronica. Brandsteder maakt al radio voor de seniorenomroep, dus heeft al een behoorlijke opening bij omroepbaas Jan Slagter. “Ik heb trouwens een idee gehad, dat leek me wel leuk, om die oude bruidsparen van Ron’s Honeymoonquiz eens op te gaan zoeken“, aldus de televisiesenior.

Wat wil hij met die bruidsparen gaan doen? “Vragen hoe het met ze is en hoe ze het leven ervaren hebben, want ze zijn nu al dertig jaar ouder. En dan zou je het kunnen larderen met beelden van vroeger, dat ze nog in het wit is en hij nog in de broodsweken.”

Brandsteder heeft zijn idee al gepitcht. “Ik heb er met Jan Slagter over gesproken. Maar die zegt: ja, die rechten van die beelden van de TROS en de RTL van vroeger zijn erg duur.

Wilfred Genee: “We Zijn Er Bijna gaat niet door, je houdt een heleboel budget over nu. Hij moet een nieuw programma hebben: Ron Brandsteder terug, dit is hem!

Ron Brandsteder: “Stom dat ik het op tafel heb gegooid nou. Ik heb er nu spijt van.

Wilfred Genee: “Nee, dat is juist goed! Als je het openbaar maakt dan heb je het daarmee al een beetje beschermd. Het is heel verstandig dat jij het geclaimd hebt in deze.

Foto: MAX, Mike Roelofs

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen