John de Mol wil dat Veronica Inside per se doorgaat

John de Mol wil dat Veronica Inside ook in coronatijd gewoon doorgaat, ook al wordt er momenteel niet gevoetbald. Dat zegt Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa, in het AD. Eigenlijk zou VI alleen afgelopen maandag nog te zien zijn, maar het programma gaat vrolijk verder. Louwerens belde met De Mol over het wel of niet doorgaan van het voetbalprogramma. “Ik zei tegen John: Laten we maandag en vrijdag even afwachten en dan kijken. Hij: Waarom afwachten?

De Mol wil de enige kijkcijferkanonnen van Veronica gewoon blijven inzetten. Ik snap dat wel”, zegt Johan Derksen.

Derksen wil de mensen in deze lastige tijd niet in de steek laten. “In deze tijden hebben mensen ook behoefte aan leuke televisie. En ach, dan zit er geen publiek. Toen ik nog voetbalde, zat er ook amper iemand op de tribune. Wist je dat we 22 jaar geleden met Sport aan Tafel zonder zijn begonnen? Gewoon in een studio.”

Jan Hillenius, de eindredacteur van het programma, ziet ook geen reden om te stoppen. “Er is voorlopig nog genoeg te bespreken. De enorme puzzel rond de voetbalkalender, die met de dag ingewikkelder wordt en alle gevolgen daarvan. Zowel sportief en financieel.

Het coronavirus raakt de voetballerij op allerlei manieren. Wij nemen dat zeer zeker serieus, maar bieden tussen alle serieuze talkshows ook verstrooiing en de lach.

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen