Romy Monteiro niet bij 25 opgesloten NL’ers in Vietnam

Geplaatst op do 12 mrt 2020 om 13:05

Televisiester Romy Monteiro hoort niet bij de 25 Nederlanders die vanwege het coronavirus onder erbarmelijke omstandigheden in quarantaine zijn geplaatst in Vietnam. Dat heeft ze laten weten op social media en in Shownieuws op vragen van bezorgde fans. Monteiro vierde deze week in vakantie in Vietnam en is geschrokken van het nieuws over de opgesloten Nederlanders. Zij wil straks niet worden opgesloten en is vanochtend daarom snel weer teruggevlogen naar Thailand.

Het is op deze manier echt geen leuke vakantie, aldus Monteiro. “Iedereen loopt met mondkapjes en handschoenen. Bij elk restaurant waar je binnenkomt, wordt je temperatuur gecheckt. Dat is natuurlijk op zich wel goed, maar het is ook een beetje beangstigend.”

Daarbij zijn er ook steeds meer gevallen in Vietnam, zegt ze. “Heel veel plekken waar wij naartoe wilden gaan, zijn allemaal dicht. De musea zijn ook dicht, dus eigenlijk heb ik hier als toerist niet meer zo veel te zoeken, behalve dat we een beetje angstig rondlopen en bang zijn voor het coronavirus en dat is in Thailand nu nog heel erg anders.”

Monteiro betuigt haar medeleven met de Nederlanders die in Vietnam in quarantaine zitten. “Ik heb begrepen dat er 27 Nederlanders nu in quarantaine zitten in Vietnam. Ook niet in prettige omstandigheden.”

Dat is natuurlijk niet iets wat wij willen voor onszelf, maar ook niet in Thailand en ook niet in Nederland. Dus wij hebben inmiddels maskers aangeschaft en wij gaan morgenochtend het eerst vliegtuig nemen richting Bangkok, weer terug naar Thailand.”

Foto: SBS
10 Reacties op “Romy Monteiro niet bij 25 opgesloten NL’ers in Vietnam”


 1. Ron

  Gelukkig maar…hartje Romy…#promenade

 2. Guttegut

  Ben zo blij voor Romy!! Hoe had mijn leven eruit gezien als ze niet was kunnen vluchten

 3. Bert

  Weer een gesubsidieerde nieuwe nederlander?

 4. Toetsenbordridder

  Wat een opluchting is dat zeg.

 5. pieter

  romy wie???

 6. Gerard Cocks

  Waarom die bolle zoon van Pulpa-baas naast Dana International op de foto?

 7. Dinges, je weet wel

  He getsie, hebben die groezelige worstevingers daar ook al aangezeten?

 8. Johnny Ola

  Is Marco Borsato er al overheen geweest?

 9. Curryworst

  Pieter, doe niet zo simpel.

 10. critikast

  Heerlijk meisje. Vooral als ze tegen al die vaders aanschurkt in een kort rokje en die brave huisvaders helemaal verlegen maakt. Die kwis doet ze trouwens heel leuk ! Een genot om naar te kijken…hoe zou dat nu komen/. Ik ben niet eens vader en heb dus ook geen kinderen. Zou Romy iets te maken hebben met mijn voorkeur ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.