Angela haalt keihard uit naar man Nicolette van Dam

Het is een beetje de plaag van deze tijd: types als Nicolette van Dam en haar man Bas Smit die hun oppervlakkige levens etaleren op de socials. Je hebt bar weinig aan dat soort figuren, maar je komt er bijna niet onderuit: ze halen immers om de haverklap óók de mainstream media. Dat ze het dit weekend schopten tot Beau Blijft Binnen, terwijl Beau van Erven Dorens juist de ambitie had uitgesproken om de gewóne man en vrouw aan het woord te laten, is verkeerd gevallen bij Angela de Jong.

Beau liet ook nog eens de BN’ers aan het woord, waar we totaal niet op zitten te wachten, aldus La Jong. “Een dringend verzoek voor komende afleveringen: gooi alle BN’ers er alsjeblieft uit.’

De verhalen van gewone mensen zijn ‘honderd keer interessanter’ dan die van onder meer ‘de over het paard getilde Bas Smit (voornaamste wapenfeit: man zijn van Nicolette van Dam) die zijn Instagramaccount promoot’, bitcht De Jong.

Om daar snoeihard aan toe te voegen: “Van sommigen van hen zijn we juist zo blij dat ze tijdelijk binnen moeten blijven en we ze even niet hoeven te zien.”

Verder doet Beau het best heel aardig, vindt De Jong. “Laat het maar aan Beau over om daar iets van te maken. Die weet een drol nog om te vormen tot een gebakje, zoals het in tv-termen heet.

De column van Angela de Jong kunt u lezen op de AD-site.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen