Angela haalt keihard uit naar man Nicolette van Dam

Geplaatst op di 31 mrt 2020 om 10:00

Het is een beetje de plaag van deze tijd: types als Nicolette van Dam en haar man Bas Smit die hun oppervlakkige levens etaleren op de socials. Je hebt bar weinig aan dat soort figuren, maar je komt er bijna niet onderuit: ze halen immers om de haverklap óók de mainstream media. Dat ze het dit weekend schopten tot Beau Blijft Binnen, terwijl Beau van Erven Dorens juist de ambitie had uitgesproken om de gewóne man en vrouw aan het woord te laten, is verkeerd gevallen bij Angela de Jong.

Beau liet ook nog eens de BN’ers aan het woord, waar we totaal niet op zitten te wachten, aldus La Jong. “Een dringend verzoek voor komende afleveringen: gooi alle BN’ers er alsjeblieft uit.’

De verhalen van gewone mensen zijn ‘honderd keer interessanter’ dan die van onder meer ‘de over het paard getilde Bas Smit (voornaamste wapenfeit: man zijn van Nicolette van Dam) die zijn Instagramaccount promoot’, bitcht De Jong.

Om daar snoeihard aan toe te voegen: “Van sommigen van hen zijn we juist zo blij dat ze tijdelijk binnen moeten blijven en we ze even niet hoeven te zien.”

Verder doet Beau het best heel aardig, vindt De Jong. “Laat het maar aan Beau over om daar iets van te maken. Die weet een drol nog om te vormen tot een gebakje, zoals het in tv-termen heet.

De column van Angela de Jong kunt u lezen op de AD-site.

Foto: RTL
61 Reacties op “Angela haalt keihard uit naar man Nicolette van Dam”


 1. Paulien

  Angela heeft helemaal gelijk, deze twee minkukels moeten volledig genegeerd worden met hun aandachtsgeile gedrag op Instagram en waar het ze verder lukt om binnen te komen. Zum kotzen.

 2. Boris

  Veel pijnlijker in deze column was weer de onnodige sneer naar de presentatoren van OP1 die volgens ons Angela geen discussies kunnen leiden. Ze kan het nog steeds niet accepteren dat haar lievelingetje Jinkek de strijd verloren heeft.

 3. Huib

  En ik zit ook niet te wachten op een zgn ontroerend liedje van onze bn-ers. Die hebben zich al voldoende belachelijk gemaakt bij de vluchtelingencrisis. Ze namen allemaal vluchtelingen in huis, maar niet heus. De problemen van de open grenzen kwamen vervolgens bij de onbekende Nederlanders terecht.

 4. Eva

  Die Bas denkt dat – ie een stuk is met zijn aldoor geëtaleerde bek vol facings. Hahahaha hilarish. Paardenbek Nicolette stemt vast in.
  .

 5. Mirjam

  Spuit elf heeft ook weer een mening

  Kom van de bank af en ga sporten.

 6. M

  Angela maakt nóg een fout mbt haar ievelingetje Beau. Het moet zijn:

  “Laat het maar aan Beau over om een praatprogramma te maken waar geen hond naar kijkt”.

 7. COLAHoertje

  Bas doet aan liefdadigheid maar er zit volgens mij echt een donkere kant aan die gast.

 8. Paul

  Beau en Jinek zijn de grootste flop want ze maken misbruik van corona

  Brrrrr ook RTL

 9. Vanes

  Als de hype Instagram voorbij is dan is het met hen ook klaar.

 10. snuifje

  Die zogenaamde BN’ers die werkelijk alles uit de kast halen om maar in beeld te blijven. Tis gewoon zielig.

  Het coronalied is hier ook een goed voorbeeld van. Aandacht voor de eigen persoon, dat is waar t om draait.

 11. Curryworst

  Dat Beau van een dr0l een gebakje weet te maken is niet zo vreemd. Want daarvoor is hij tenslotte een ka kker.

 12. Bart

  @M Het kost bijna niets om te maken en er is reclame rondom verkocht. Het aantal kijkers tegenover wat het kost en wat er verdiend word is genoeg. Dat is wat telt voor RTL. Meer niet. Kunnen ze dus gewoon mee doorgaan.

 13. StefanV

  Angela de Jong heeft vaak gelijk, maar ik denk dat ze zich hier een beetje vergist. Vraag me niet waarom, maar een wezenlijke groep Nederlanders heeft juist wél behoefte aan dit soort leeghoofden op tv. Je hebt ook mensen die al 30 jaar elke avond trouw GTST kijken.

  Ik denk juist dat het goed is dat RTL 4 niet hetzelfde doet als NPO 1.

 14. Fabian

  Helemaal eens met Angela. Dat walgelijke varkentje van Dam mag onderhand weleens geslacht worden.

 15. Smash

  Dit is Beau TV, het enige nog wat ik kijk naast PauwGod nu DWDD gestopt is. Stop inderdaad met die BN’rs

 16. M

  @Bart

  Je gaat compleet aan mn punt voorbij dat ieder praatprogramma van Beau uitdraait op een kijkcijferflop, of het nou duur of goedkoop is. Hij kan het gewoon niet, dat wordt keer op keer bewezen.

  Maar als Beau-groupie zoals jij bent zou ik daar ook aan voorbij gaan en steeds met andere onzinnige smoesjes blijven komen om z’n falen te verhullen 😉

 17. Rik

  Beau brengt een nieuw genre. Dat vind ik ongelofelijk knap. Niet weer de zoveelste kopie in een ander jasje. Niet meer van hetzelfde. Hij had het lef. Het programma heeft een vernieuwde setting en de inhoud is vernieuwend. Ik ga erna prettiger slapen dat met de bangmakerij van Op1 met de beperkte pool aan gasten.

  Ik hoop dat Beau vaker op de avond geprogrammeerd wordt met een programma als dit.

 18. De Heer

  Ach ja, het is een vervelend koppel maar dat Ellie Lust bij Jinek zit vind ze prima?

 19. Stanislav

  Aan die foto te zien hebben ze de grootste lol met zijn beiden en daar gaat het om toch zuurtjes?

 20. Tessa

  Die Bas is verschrikkelijk. Zat vorige week op instagram te zeuren dat ie niet op vakantie kon door Corona en dat ie dat het alles ergste ooit vond. Shame on you proleet.

 21. Arie Schoenlepel

  Bas Smit is inderdaad een over het paard getild figuur. Past daarom ook heel goed bij het slagersmeisje. Twee walgelijke homo sapiens uit het reservaat (oud zuid). Zum kotzen. Maar goed, die hamster moeke Angela hoort ook in die categorie. Heeft ze zelf nog niet zo door.

 22. Indy

  Als je bekend bent en niemand weet eigenlijk nog waarom, ruim dan het veld s.v.p.
  Tijd voor nieuwe uitprobeersels.

 23. Leo

  Slagersfamilie die zielige onschuldige diertjes slachten en dan zielig lopen doen over zieke kindjes bah vies walgelijke figuren !!!!!!!1@!!

 24. Ron

  Angela heeft weer eens gelijk. Ik ben niet zozeer tegen BN’ers zijn programma want het moet ook wel luchtig blijven want alles al zo doom and gloom wat je ziet op TV, maar dan moeten ze wel wat te vertellen hebben. Deze 2 proleten hadden niets bijzonders te melden.

 25. Gezond verstand

  Wanneer komt er eindelijk eens iemand op TV die de vraag der vragen durft te stellen: waar zit het kantelpunt tussen de gezondheidszorg en de economie?

  Waarom zit er geen econoom in outbreak team?

  De gevolgen van een verlening van de lock down zullen vele malen groter zijn dan het overeind houden van de verzorging van 70 plussers…..

 26. Nicosletje van Dam

  Om 13:00 gaat Bas Smit live op Instagram geknipt worden door zijn dochter KIJKEN HOOR MENSEN!!

 27. Gwendolyn

  Bas Smit is niet over het paard getild, maar over de manege gegooid. En Nicolette kan ik op de een of andere manier nog wel lijen.

 28. Jensen

  Inderdaad, ondanks het slappe geouwehoer met dito gasten bij Jinek, vernemen wij totaal geen negatief signaal over Jinek van Angela de Jong. Zo jammer.

 29. Richard de Bie

  Waarom is Angela de Jong irritant en krijgt ze elke keer het woord is ze god ???????

  ze heeft in mijn ogen een mening boeiend hoor

  ik hoop dat ik dit kan plaatsen soms lukt dat niet redactie /makers reageren niet verdacht !!!!!

 30. KlimaatOptimist

  Lieve mensen, luister naar wat échte muziek is, ipv die zogenaamde BN’ers die alles doen om ff in de schijnwerpers te staan!

  https://m.youtube.com/watch?v=y0rrvi0N6ts

  Waarom wordt dit niet gehoord!??

  Gewoon prachtig..

 31. Gifnicht

  Bas kom eens uit de kast joh.

 32. Gerda

  In principe promoten wij die BNers ook nog…
  Ik zwijg

 33. Bep

  Wat kunnen Bas en Nicolette nu eigenlijk?

  Dat vraag ik me altijd af.
  Alles van Nicolette flopt hoe lang mag ze nog doorgaan?

 34. Remi

  Geweldig, Angela !!!

 35. Amber

  Nicolette van Dam is overal uitgekotst door de kijker en werkt nu alleen nog voor de gokmaffia.

 36. Klaas Flink

  Angela de Jong is televisiecriticus, die moet het hebben over programma’s, enige wat zij doet is anderen de maat nemen en dan vooral over exact hetzelfde als waar zij zich schuldig aan maakt, mediageil zijn. Wie heeft haar nu verteld dat zij iets van anderen moet vinden wat wij zouden moeten weten

 37. Hillie

  Gezond verstand
  @di 31 mrt 2020 om 10:50

  Denk jij werkelijk dat een VVD regering geen economen raadpleegt in deze tijden?
  Ze brengen dit bewust niet op tv omdat ze elkaar tegenspreken. Niemand weet precies wat de consequenties zijn. En om de rust en het vertrouwen te bewaren wordt er bewust voor gekozen de nadruk te leggen op de gezondheid. Economische onrust wordt de kop ingedrukt met steunmaatregelen. Dat houden we maximaal een half jaar vol, vlgs de meeste economen.
  Geen enkele politicus zal openlijk 70plussers opofferen voor de economie. Alleen mensen zonder gevoel in het lijf doen dat.

 38. teuntje

  Angela de Jong is nte zoals Jinek niet objectief

 39. Mark

  Voor de verandering ben ik het eens met Angela de Jong.
  Dit soort c-categorie BN-ers heeft werkelijk niets zinnigs te melden en kun je beter negeren en stilzwijgen.
  Kansloos.

 40. Daan

  @Teuntje, NIEMAND is objectief. Alleen getallen. En zelfs de interpretatie ervan is subjectief. Het blijft mensenwerk, nietwaar?

 41. Huib Stuip

  @Huib

  Hou toch eens op met die leugen dat ze allemaal vluchtelingen in huis zouden nemen. Er waren er ook die zeiden het niet te willen, o.a. Filemon Wesselink, maar dat komt leugenaars niet goed uit. Of die zeiden van wel en het ook deden, zoals Sanne Vogel. Als je wat te zeiken hebt, richt je dan alleen op diegenen die ja zeiden maar nee deden.

 42. anoniem

  dag bas

  sorry hoor

  maar op de foto is te zien

  dat je de cees hondje bent van nicolette

  bas je hebt niets mans

  wat een zielig leven zul je hebben denk ik

  ik ben waar zegger

  dit zal niet meer lang duren….
  je verlossing komt eraan.

  nocolette is ook toe aan een echte MAN

  ma ik heb nep thee voor je meegenomen

  reclame betaald goed

  ik ga een beugel kopen!!!

 43. WIE ZIJN DIT?

  Nog nooit van Bas en Nicolette gehoord.

 44. Toan

  Ik hoef géén van beide te zien! Héél eenvoudig….in plaats van je irritaties hier te spuien…..je hoeft niet op insta te kijken!!

 45. Paulus

  😷Gaat stinkdier👩angela op de bank de met scepter zwaaien in Sodom en gomora land🤭🤭

 46. Trudy

  Denk je nou werkelijk dat jou publiekelijke geboer iets toevoegt aan deze ellende Angela???? Hoe groot is jou bord voor je kop?

 47. Jihals

  Voordat ze begint met schrijven, eet Angela de Jong eerst een pot augurken leeg. Zo komt ze in de verzuurde stemming, die altijd in haar columns is terug te vinden.

 48. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Angela heeft weer eens gelijk.
  Willen die afschuwelijke BNers alstublieft hun mond houden. Ik walg van ze. Waarom doen ze dit? Ter meerdere eer en glorie van zichzelf. Dachten ze nou werkelijk dat er ook maar iemand troost in vindt. Dit is zum kotzen.

 49. .

  @Jihals
  Je praat Ellie Lust na. Kom met iets van jezelf.

 50. Zomaar

  Neukt haar man ook in deze tijden nog steeds buiten de deur?

 51. Hermann de Boere

  Zoals hun lopen er nog duizenden rond. Die zijn quasi hip en trendy. Een ramp voor de sociale omgeving. Langdurige verslagen van vluggertjes overal en altijd tussen het vreemd gaan door enz.

 52. Ronnie

  Maar ondertussen verdient de beste man bakken met geld via Instagram posts voor merken. En als je echt niks anders kunt, is dat best wel slim. Als je het niet leuk vind, moet je gewoon niet kijken.

 53. Bart

  @M Ik vind dit wel iets anders dan een praatprogramma/talkshow.
  Heb je het wel gezien?

 54. Pieter

  Kijk naar die twee domme lachende gezichten. Op alle foto’s zie je die twee vliegende kunstgebitten. Wat een in en in treurig volk is dit toch.
  De broodjes bij van Dam in de Schuytstraat zijn wel lekker alleen het volk wat daar komt is plat en veelal wat crimineel.

 55. Britt Scholte Lover

  Die Bas Smit heeft geld genoeg! Deze tijd is voor hem gewoon vakantie met zijn kids en zijn vrouw, hij maakte zich zorgen dat hij niet op vakantie kon en vroeg ook mensen te doneren!

  Deze man is totaal de weg kwijt en haar stinkrijke vrouw ook!

 56. Fidan

  Nicolette dat meisje kan echt niets. Zij komt zo gemaakt over en als ik haar zie denk ik iedere keer: sprekend een aapje. Over hem ……… Griezel

 57. Roely

  Ach gossie, nu weer helemaal los gaan op Bas en Nicolet.
  Leeghoofden?? Wat zij allemaal doen voor het Maxima Centrum?? Zij doen in ieder geval heel wat meer dan de mensen die hier blijkbaar alleen maar BN’ers kunnen afzeiken!!

 58. Bart smutzich

  Het is al jaren bekend das Bas regelmatig naast de pot piest. Dat is niet het geheim van de smit om het maar zo te zeggen. Wisten jullie al dat gebit Smit een vreemdganger is. Heel de hoofdstad is er van de op de hoogte dat Smit zijn blaasbalg op meerdere plekken uitpakt.
  Met andere woorden hij zal zich wel vervelen op het moment. Als hij maar niet weer zijn l<^l\||<E|^|<0P op een shitshirt gaat printen.

 59. Adriaan

  Bas handelt in gebakken lucht.

 60. Celebrity Culture Is Burning

  Celebrity Culture Is Burning’, was maandag in The New York Times de kop boven een stuk over de trend. ‘Een van de sociale gevolgen van het coronavirus is de snelle ontmanteling van de cultus van beroemdheden’, schreef Amanda Hess. En: ‘De pandemie heeft de relaties tussen de massa’s, de elites en de beroemdheden verstoord.’

  Dus weg met die 2 nep BN ‘ers.

 61. Roely

  @Adriaan
  Yep, vraag eens bij het Maxima Centrum hoe ze over Bas denken, of hij zo leeghoofdig is. Wat hij daar allemaal gerealiseerd heeft voor die kinderen die daar moeten verblijven.
  Ik heb daar alleen maar respect voor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.