Paul de Leeuw blijft hoesten, maar: ‘Ik heb geen corona’

Paul de Leeuw heeft last van een hoest die maar niet weg wil gaan. Toch heeft hij geen corona. Dat heeft de presentator gezegd in een videostream op Facebook. De Leeuw heeft uit voorzorg wel besloten om voorlopig niet bij zijn bejaarde moeder langs te gaan. “Ik heb een verkoudheid, dus ik kan nog steeds niet naar haar toe. Ik ben donderdag jarig, dus ik zei tegen mijn moeder: ‘Mam, ik kom lekker naar jou toe en dan gaan we gewoon een stukje taart eten en dan kom ik weer naar huis.’”

Als zijn toestand aanhoudt, kan De Leeuw dat echter niet doen. “Als ik verkoudheid hou, dan ga ik natuurlijk niet, want ik wil haar natuurlijk niet aansteken.

Is hij verkouden of is er misschien toch iets anders aan de hand? “Ik heb geen corona, hoor, maar ik heb gewoon zo’n hoest die niet weggaat.”

Beau van Erven Dorens, die hij op Facebook interviewde, zei daarop: “Ja, je moet echt, Paul, je moet echt geen risico lopen. Jij hebt toch ook twee pubers thuis?

De Leeuw: “Ja, die houden zich er enorm aan. Ze zijn echt thuis, ze koken en we bakken hier taarten. We zien ze niet, ze zitten gewoon op hun eigen kamer, maar misschien hangt er een van deze dagen een spelletje in de lucht.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen