Hoe wordt Linda de Mol beschermd tegen coronavirus?

De ziekenhuisopname van A-ster Youp van ’t Hek (66) bewijst dat ook bekende Nederlanders niet immuun zijn voor het dodelijke coronavirus. Het dringt de vraag op hoe televisiekoningin Linda de Mol (55) eigenlijk beschermd wordt tegen corona. Uit een kort interview met het AD blijkt vandaag dat de SBS 6-presentatrice vooral zélf maatregelen neemt. Zo blijft ze zo veel mogelijk thuis en reinigt ze haar huis extra goed. “Ik poets mijn huis vrij hysterisch met ontsmettend spul“, onthult ze.

Veel sterren zijn druk en altijd onderweg, maar nu moeten ze allemaal thuis zitten. Hoe beleeft De Mol dat? “Ik werk elke dag een paar uurtjes thuis. Doe mijn mails, bel collega’s. Wandel met mijn hond op tempo om nog wat te verbranden, (…) volg het nieuws op de voet en Netflix natuurlijk, seizoen 7 van Homeland.

Net als veel andere mensen wordt er ook in huize De Mol teruggegrepen op vermaak van pre-digitale tijden. “Ik heb de duizend-stukjespuzzel herontdekt met mijn man en dochter.

De Mol woont samen met Jeroen Rietbergen, de bandleider van The Voice. “We hebben (nog) geen noemenswaardige ruzies gehad. Wel heel fijn dat ik een groot huis heb, waardoor iedereen zich af en toe kan terugtrekken.”

De tv-ster maakt zich ‘serieus grote zorgen’. “Alsof ik in een heel rare slechte film zit, waarvan ik niet weet hoe hij afloopt en hoelang-ie duurt.

Foto: BNNVARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen