Patty Brard voorlopig vast op Ibiza: ‘Vlucht gecanceld’

Patty Brard zit voorlopig vast op Ibiza. Eigenlijk zou ze vandaag, de dag van haar 65ste verjaardag én de dag dat haar biografie wordt gelanceerd, al ruim en breed in Nederland zijn geweest, maar haar vlucht is gecanceld. Dat heeft de tv-diva gezegd op Radio 538. Brard heeft een tweede huis op het Spaanse eiland. “Ik zit op Ibiza en er is een total lockdown. Er is zeg maar niks te doen. We kunnen één keer in de week boodschappen doen. De straten zijn afgezet met politiebarricades.”

In Spanje mag je niet zomaar de straat op. “Je moet overal vertellen waar je naartoe gaat en waar je woont. Je kunt alleen naar supermarkten en apotheken.”

Het voelt ook helemaal niet als vakantie hier, aldus Brard. “Je zou denken: je kan een paar weken niks doen. Maar het voelt meer als een gevangenis dan als vakantie.”

Liever was ze nu in Nederland geweest. “Ja, maar het was een heel gedoe. We hadden een ticket voor afgelopen zondag. Die wilden we vervroegen, maar we reizen natuurlijk met twee honden en het hele zigeunerkamp bij elkaar. Dan kan je heel moeilijk tickets veranderen.”

We wilden zondag gaan, maar toen werd de vlucht geannuleerd. Toen ging de total lockdown in. Soms loop het zoals het loopt.”

Foto: Talpa Network

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen