Opnames ouderenshow Britt niet afgerond, wel op tv

Geplaatst op ma 23 mrt 2020 om 15:30

SBS 6 heeft de opnames van de nieuwe bejaardenshow van Britt Dekker vroegtijdig gestaakt vanwege coronavirus. Toch verschijnt het programma gewoon op de buis, namelijk vanaf maandag 6 april. Dat heeft de tv-zender laten weten. Dekker werkt in haar nieuwe programma Britss Gouwe Ouwen een tijdje in een verzorgingstehuis voor ouderen, maar naarmate de coronacrisis vorderde bleek het onverantwoord te zijn om de opnames te continueren. Op een gegeven moment ging de stekker eruit.

Een woordvoerster van SBS 6 legt uit: “De opnames hebben van 30 januari tot en met 10 maart plaatsgevonden. Britt zou tot 17 april in het verzorgingstehuis blijven, maar de opnames zijn vroegtijdig gestaakt wegens de extra veiligheidsmaatregelen die vanwege het coronavirus door het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM zijn ingevoerd.”

Uiteindelijk is er toch genoeg materiaal gedraaid om het programma door te laten gaan en daar is de presentatrice blij mee. “Extra zorg en aandacht voor deze kwetsbare groep is volgens Britt heel hard nodig en nu nog meer dan ooit“, aldus de zender.

We zien hoe Britt met groots materieel, maar zeker ook met kleine gebaren het leven van de bewoners van een vrolijke noot voorziet. Zo organiseert ze onder andere leuke uitstapjes en gezellige evenementen en laat ze wensen van bewoners uitkomen.”

Britts Gouwe Ouwen, een productie van Tin Can producties, is vanaf 6 april elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS
17 Reacties op “Opnames ouderenshow Britt niet afgerond, wel op tv”


 1. Snoopie

  Nee niet negatief zijn.

 2. Snoopie

  Gewoon positief blijven het is mooi weer, of het wat wordt met Britt? Voor de SBS meute wel.

 3. teuntje

  Zit niet op Dekker te wachten

 4. Ach

  Nu maar hopen dat deze oudjes zichzelf nog terug kunnen
  zien op tv….(cabberet)!

 5. Ach

  Cabaret..pff Google

 6. Saai

  Vanwege HET coronavirus! Nederlands is godvеrdomme geen Engels. Dus HET coronavirus, DE brexit еnz.

 7. Erwin

  Ja schrijven kunnen we nog steeds niet he, MC?! Cursussen Nederlands voor een prikkie op Udemy, kun je nu mooi fixen tijdens het binnenzitten.

 8. Marko

  Youp van ’t Hek ontslagen uit het ziekenhuis, Bron AD.

 9. Derhal Flynn

  Zouden we er iets van merken dat die show niet afgerond was?
  Britt Dekker is altijd al leuk om te zien – op de rest let ik toch niet..

 10. LLRV

  … en daar is de presentatrice blij mee. “Extra zorg en aandacht voor deze kwetsbare groep is volgens Britt heel hard nodig en nu nog meer dan ooit“

  Zeker! Natuurlijk! Dat het om een tv programma ging, commerciële content tussen de reclames, alles voor de kijkcijfers van Talpa en toevallig het kopje van de BNer die in beeld moet … dat kunnen ze in mooie woorden verbloemen. Niet klaar de opnames? Maakt niet uit joh! Pleur maar op de zender.

 11. kansloos wat een item

  Sjon dit doe je toch geen normale nadenkende kijker aan. Ik zal een gegeven paard niet in de bek kijken maar dit is echt bagger en een flop van ja welste.

  Sjon en familie, de gemiddelde kijker in Nederland heeft een iq van 100 dus respecteer je kijker met een programma wat hij/zij verdient.

 12. Walter

  Programma is nu al mislukt met Brit als presentatrice

 13. Jihals

  Youp van t’ Hek heeft vanmorgen gebout.
  Bron: zijn vrouw, die moest hem verschonen.

 14. Paulus

  😷Brit is een typisch nuchter iemand ook al lijkt zij naïef, maar vergis je niet, ze zegt de dingen zoals het is. Het heeft z’n charme, en dat zag John ook in.

 15. Anouk

  Nou Britt weer met die oudjes!
  Is die groep de nieuwe melkkoe ofzo??

 16. Dikkie Dik

  Ik kijk niet naar programma’s van die domme gans . Een neus correctie zou haar niet misstaan.

 17. Respect ✌️

  Aaaahh

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.