Gerard Joling hamstert alleen wijn: ‘Twaalf dozen’

Gerard Joling is niet net zoals veel Nederlanders massaal aan het hamsteren geslagen. Het enige dat hij hamstert is flessen wijn. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in Veronica Inside. Joling heeft prioriteiten. “Nee, ik ben totaal niet aan het hamsteren. Het enige wat ik besteld heb zijn twaalf dozen wijn, zowel wit als rood. Die zijn binnen een uur gebracht en die heb ik ook keurig op anderhalve meter afstand in mijn garage neergezet en die breng ik vanmiddag naar mijn toch wel heel gezellige wijnkelder.”

Waarvoor heeft hij al die flessen wijn nodig? “Het gekke is dat het sociale leven bij mijn kennissen, vrienden en buren wel gewoon doorgaat. Wij denken allemaal maar van onszelf dat we het maar niet hebben en zitten aan een wijntje.”

Het is volgens Joling raadzaam om alcohol te drinken tijdens de coronacrisis. “Ook de alcohol reinigt het lichaam van binnen, dus het mes snijdt aan twee kanten.”

Joling lijkt zich aan te sluiten bij het advies van de president van Wit-Rusland. Hij riep de bevolking op om vooral goed te blijven drinken. “Drink veel wodka, ga naar de sauna en werk hard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen