Ook Carlo Boszhard heeft last van corona-angst

Carlo Boszhard (50) heeft net als veel andere Nederlanders last van corona-angst, vooral omdat hij pal naast zijn bejaarde moeder woont. Dat vertelt de presentator in gesprek met Privé TV. De angst zit er goed in bij de mensen, zo ook bij de succesvolle RTL 4-presentator. “Ja, net als iedereen is er angst. Natuurlijk is er angst. Mijn ouders zitten zeker in een risicogroep en mijn vriend ook, want die heeft astma. Natuurlijk. Angst is er. Ik denk dat het ook wel goed is, want dan blijf je alert.

Boszhard hoopt dat we deze fase in Nederland snel kunnen afsluiten. “In wat voor een tijd leven wij nu? Elke dag heb ik een gevoel: morgen word ik wakker en komen we uit een soort enge speelfilm. Laten we hopen dat we elkaar zo snel mogelijk weer kunnen huggen en alles kunnen vieren wat met liefde en muziek te maken heeft.”

De presentator kan niet wachten op een toespraak van Mark Rutte met goed nieuws. “Ik hoop dat wij heel snel wakker worden en de minister-president een andere speech kan houden en we allemaal weer naar buiten kunnen.”

Mensen blijven vermaken

Boszhard is op dit moment op de buis met zijn succesvolle comedyserie De TV Kantine. “Qua werk proberen we alles bij te houden om mensen te blijven vermaken en om De TV Kantine te laten draaien. Het is natuurlijk lastig, maar het is natuurlijk in schril contrast met wat er echt aan de hand is. Ik werk nu en dat is mijn afleiding. Zo lang dat nog kan, doe ik dat.”

We hebben dit opgenomen net voordat het allemaal losbarstte. Je moet je voorstellen dat we niet echt daar iets over zeggen en ook opnames hebben met publiek. Toen kon het nog. Dus die uitzendingen zijn we nu als een gek aan het afmaken en kunnen we uitzenden.”

Entertainment

De TV Kantine zet mooie cijfers neer. “Ik hoop het. We moeten door. We zijn eigenlijk al elf seizoenen vrij lekker bezig moet ik eerlijk zeggen en dit seizoen gaat ook goed. We hebben overal gestaan: op de vrijdag, op de zaterdag, nu op de donderdag. We hebben tegenover Wie is de Mol gestaan en alles. Maar het is bijzaak: de mensen moeten het vooral leuk vinden.”

Mensen zitten heel erg op de kijkcijfers, maar mensen kijken ook alles terug en op het moment dat het hen uitkomt. Maar ik ben heel blij dat mensen ’s avonds gewoon om half negen de tv aanzetten voor De TV Kantine.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen