Olcay Gulsen vindt eigen Ladies Night één laf zooitje

Het lijkt erop dat Olcay Gulsen zich wel kan vinden in de felle kritiek op haar eigen Ladies Night. Ze vindt de show zelf ook niet uitgesproken genoeg. Dat heeft ze gezegd op Radio Veronica. De enige pittige mening in de seizoenspremière van Ladies Night kwam woensdag van Gulsen: ze ging behoorlijk tekeer tegen de mannen van Veronica Inside. Ze kreeg echter weinig bijval. Sterker nog: Linda de Mol begon de heren op een gegeven moment te verdedigen. Niet prettig, vindt Gulsen.

De uitspraken van Gulsen in het programma waren veelbesproken. “Ik ben een beetje ongefilterd soms en het had beter gekund – dat ben ik met je eens – maar ik had zoiets van: we gaan het toch niet goed lopen praten? Die vrouw heeft er heel erg mee gezeten en dan vind ik ook wel dat je daar iets over moet zeggen“, zegt ze, wijzend op de door VI getreiterde Manon Meijers.

Wilfred Genee: “Eigenlijk zorgde jij ervoor dat het programma werd zoals het aangekondigd is. Het zou pittiger, harder, steviger en schurender worden, maar ik heb dat verder niet helemaal meegekregen eerlijk gezegd.”

Gulsen erkende dat zij de enige was met een pittige mening. “Het is niet gepolijst en het komt er misschien iets te emotioneel uit, maar er gebeurt wel iets in het publiek. Ik vind het dan jammer dat ik niet echt bijval krijg. Wat dat betreft zou het fijn zijn als je medecollega’s ook zeggen: ‘Daar ben ik het helemaal mee eens.’”

Genee: “Als Linda zou zeggen: ‘Het zijn inderdaad een stelletje klootzakken en lelijkerd’? Dat zou ze moeten zeggen dan?

Gulsen: “Nee, dat niet, maar dat je het gevoel hebt dat je iets van bijval krijgt, weet je wel. Ik vind het wel fijn dat je dan een beetje een discussie hebt op de bank, in plaats van dat je allemaal ja loopt te knikken met elkaar. Van: ja, zo fantastisch en we moeten elkaar huggen en we zijn zo geweldig met elkaar! Daar word ik ook een beetje misselijk van.

Gaat het nog wat worden met Ladies Night? “Ik vind het best wel moeilijk moet ik eerlijk zeggen. Ik durf dat niet te zeggen. Je zit daar op de bank en je wil graag dingen uitdiepen, maar er zijn ook best wel veel onderwerpen en het gaat soms ook best wel negens over. Ik denk dat het gewoon echt moeilijk is om dat vorm te geven, ik weet niet waarom. Het is nog niet bijzonder genoeg, dat ben ik wel met het commentaar eens.”

Vrouwen op een bank willen het kennelijk gewoon alleen gezellig hebben, constateert Gulsen. “Ik denk dat er weinig vrouwen zijn die hun mening durven te geven of te zeggen: ‘Ik ben het niet met je eens.’ We hebben wel Stella Bergsma, die is ook best wel uitgesproken.”

Ik denk dat het moeilijk is om drie vrouwen op de bank naast elkaar te hebben die niet met elkaar gaan meepraten. Je wil ook niet naar een talkshow kijken waarin iedereen het zo ontzettend roerig met elkaar eens is en er geen ruimte is voor een stevige discussie.”

Lees ook:
Ladies Night maakt Veronica Inside kapot: ‘Lelijkerds!’ (donderdag)
Duoshow Ladies Night en Veronica Inside in aantocht (vrijdag)
Tv-recensenten slachten ‘saai’ Ladies Night volledig af (vandaag)
René van der Gijp vindt Ladies Night inhoudelijk slecht (vandaag)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen