Duoshow Ladies Night en Veronica Inside in aantocht

Het lijkt erop dat de vrouwen van Ladies Night en de mannen van Veronica Inside de degens gaan kruisen. Er wordt gewerkt aan een duo-uitzending van beide programma’s. Dat hebben Wilfred Genee en Merel Westrik gisteren afgesproken op Radio Veronica. Er werd woensdag in Ladies Night keihard uitgehaald naar Veronica Inside en Genee opperde om eens de confrontatie met elkaar aan te gaan. “Ik zou het Merel echt adviseren om dit te doen“, sprak Olcay Gulsen.

Olcay vindt het een topidee. “Wat we met dit programma willen bereiken is dat vrouwen met een mening scherp op onderwerpen kunnen ingaan. Als we tegenover jullie zitten, zou het spannende tv opleveren.”

Merel: “Wat spannend. Wij hebben een heel grote studio.”

Wilfred: “Ja, wij ook. Wij hebben de grootste.”

Merel: “Die van ons is dikker en vetter. En ik zal je zeggen, Wilfred: wij hebben zúlk goed licht, dan zien jullie er ook een keer even lekker tien jaar jonger uit. Maar wanneer?

Wilfred: “Noem maar een plaats en tijd. Ik vind het goed hoor.”

Het lijkt volgende week woensdag te gaan gebeuren. Wilfred wisselt dan zijn Champions League-uitzending om met Hélène Hendriks.

Merel: “Ik vind het een interessant idee, Wilfred. Zetten wij dan twee stoelen naast elkaar dat wij de boel gaan leiden en zetten wij de dames tegenover Gijp en Derksen? Stella moet dan natuurlijk komen.”

Wilfred: “Maar dan wel meningen, Merel. Gisteren had Olcay als enige een mening. Er moeten meer meningen in het programma.”

En: “Dan is er nog een andere voorwaarde bij: live. Jullie zijn niet live namelijk, maar ik wil honderd procent live.”

Johan wil niet

Later in de uitzending bleek Johan Derksen minder enthousiast. “Daar zie ik niet zo veel in. Dat is alleen goed voor hen, want er kijkt geen hond naar hun programma. Dat is toch niet zo veel? Ik ben niet zo geïnteresseerd om in dat soort programma’s aan te schuiven. Niet dat ik er bang voor ben, want het zal me een zorg zijn. Ik raak ook niet in de stress als mensen wat over mij vinden.”

Ik vind die vrouwen helemaal niet ongezellig, maar waarom zouden we met die dames gaan zitten? Ik zie daar het nut niet van in. Zij mogen hun programma hebben en wij ook.”

Kutwijven.

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen