Na drie ziekmeldingen: meer Op1-dames met klachten

Na drie ziekmeldingen bij Op1 in zeer korte tijd – Sophie Hilbrand bleef vrijdag thuis, Willemijn Veenhoven kwam maandag niet opdagen en Giovanca Ostiana viel dinsdag uit – was er woensdagavond bijna wéér een Op1-zieke: Carrie ten Napel. Dat bekende ze in de uitzending op NPO 1. Ten Napel vertelde in de uitzending dat ze keelklachten heeft. Ook dat is een symptoom van corona. “Dat is waar ik zo nerveus van word en waar ik ook echt buikpijn van krijg.”

Ze weet niet goed wat ze met zo’n keelpijn aan moet. “Op zo’n ochtend als vandaag denk ik: ja, ik voel iets (wijst naar keel, red.). Volgens mij hoor je dat bij iedereen, dat je denkt: moet ik nou afzeggen? Moet ik nou wel naar mijn werk? Moet ik mijn verantwoordelijk pakken?

Ten Napel twijfelde om Op1 af te zeggen. “Ze heeft het niet gedaan“, merkte Charles Groenhuijsen op.

De presentatrice: “Maar ik heb wel gebeld vanochtend.

Het is maar de vraag of de Op1-dame van vanavond, Welmoed Sijtsma, op komt dagen. Volgens De Telegraaf is zij ook niet helemaal lekker. “Terwijl haar collega’s snotterend thuis zaten, ging WNL’s Welmoed Sijtsma afgelopen weekend skiën in Oostenrijk.”

Ook in Oostenrijk gingen de pistes dicht vanwege corona. Ze is weer in Nederland, want dinsdag presenteerde ze Goedemorgen Nederland. “Ze leek alleen wel wat hees te klinken. Is ze wellicht toch niet helemaal okselfris teruggekomen uit de Alpen? Dat is vooralsnog onduidelijk.”

Lees ook: Op1-dames vallen bij bosjes: derde presentatrice ziek (gisteren)

Foto: NPO

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen