Op1-dames vallen bij bosjes: derde presentatrice ziek

Je begint je af te vragen of de talkshowtafel van Op1 wel goed ontsmet wordt, want voor de derde werkdag op rij valt er vanwege ziekte een presentator uit bij het programma. Na Sophie Hilbrand op vrijdag en Willemijn Veenhoven op maandag, is het vandaag Giovanca Ostiana die uitvalt bij het programma. De EO lanceert daarom vanavond een nieuw, vooralsnog eenmalig Op1-duo: Tijs van den Brink met Margje Fikse. De grote vraag is echter: wat is er met de Op1-sterren aan de hand?

Je begint je bijna af te vragen of het coronavirus ook rondzingt in de studio van Op1. Sophie Hilbrand werd vrijdag vervangen door Fidan Ekiz met de melding dat ze ‘verkouden’ thuis zat. Over de afwezigheid van Willemijn Veenhoven werd gezwegen.

Nu is Giovanca dus aan de beurt. Zij zit ‘ziek thuis’, aldus de redactie van het programma. Het betekent dat Margje Fikse proef mag draaien als latenightster.

Tijs en Margje hebben een grote nieuwsgast in de uitzending, namelijk minister Eric Wiebes, die flink onder vuur ligt vanwege zijn harteloze uitspraken over het lot van zzp’ers in de coronacrisis.

Foto: EO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen