Merel weet niet of Ladies Night in najaar verder mag

Merel Westrik weet niet of haar talkshow Ladies Night ook een derde seizoen mag maken als de kijkcijfers laag blijven. Dat vertelt de Net5-presentatrice vandaag in De Telegraaf. Ladies Night scoorde in het najaar afschuwelijk slecht, maar Westrik wist zich al gegarandeerd van een tweede seizoen. Zenderbaas Linda de Mol had de presentatrice al beloofd dat ze de talkshow de tijd wil geven. Maar nóg een seizoen met erbarmelijke scores zal het programma waarschijnlijk niet overleven.

Het wordt erop of eronder, realiseert ook Westrik zich. “Net5 heeft gezegd dat ze Ladies Night echt de kans willen geven om te groeien. Ik weet niet of we de garantie hebben om in het najaar terug te keren.”

Met een aantal aanpassingen moet Ladies Night de weg omhoog vinden. “ Zelf vind ik dat we echt iets toevoegen aan het bestaande aanbod. Ik geloof heel erg dat er nog zoveel mooie vrouwen zijn met een bijzonder verhaal die je kunnen raken.”

Voor de tweede seizoensopener zit haar baas Linda de Mol vanavond weer op de bank. “Ja, in het begin keek ik naar haar en dacht: je bent én Linda de Mol én mijn baas en nu ben je ook nog een van de vriendinnen op de bank.”

Je zou kunnen denken: dan word je constant beoordeeld terwijl je daar je werk zit te doen, maar het voelt helemaal niet zo.”

Ladies Night is om 20.30 uur te zien op Net5 en wordt gevolgd door het nieuwe Olcay & Huiselijk Geweld.

Foto: SBS, Cornelie Tollens

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen