Deze veranderingen moeten Ladies Night gaan redden

Merel Westrik heeft gisterenavond aan de talkshowtafel van Eva Jinek onthuld welke maatregelen haar talkshow Ladies Night moeten gaan redden op Net5. Haar programma is het paradepaardjes van de tv-zender van Linda de Mol, maar er kijkt geen hond naar: op het dieptepunt zaten er nog maar 126.000 kijkers klaar. “Daar maak je het niet voor. Je wil dat zo veel mogelijk vrouwen kijken. Je wil een clubhuis bieden waar vrouwen samenkomen“, zegt ze. En daarom moet het roer om.

De presentatrice blijft Merel Westrik, ook social queen Marije Knevel is weer van de partij, net als de vertrouwde gezichten Linda de Mol, Stella Bergsma, Fidan Ekiz, Olcay Gulsen, Natacha Harlequin en Tjitske Reidinga.

Nieuw zijn de ‘nieuwe vriendinnen van de show’: Leonie ter Braak, Tina de Bruin en Carly Wijs. Ook wordt de vaste barman ingewisseld voor wekelijks wisselende barmannen. Jim Bakkum trapt het seizoen af.

In de eerste aflevering, morgenavond op tv, staat onder andere het thema inclusiviteit in de mode en reclame centraal. De Nederlandse internationale modellen Debora Moreno, Daniëlle van Grondelle en Montell van Leijen kunnen hierover meepraten en schuiven aan bij Merel.

Op de bank zitten Linda de Mol, Olcay Gulsen en Tina de Bruin. De uitzending is morgenavond om 20.30 uur op Net5.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen