‘Marco Borsato moet met fikken van vrouwen afblijven’

Rob Goossens, de tv-journalist van RTL Boulevard en De Telegraaf, vindt dat The Voice-coach Marco Borsato met zijn ‘fikken’ van vrouwen moet afblijven. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in de showrubriek op RTL 4. De showmedia hebben in de afgelopen periode ontdekt dat Borsato een notoire vreemdganger is die er een afschuwelijke werkwijze op na blijkt te houden. Veel mensen vinden het ongepast dat hij nu een prominente rol heeft in een familieprogramma als The Voice Kids.

Borsato heeft een goede vriend bedrogen door stiekem het bed in te duiken met zijn vriendin. Die vriend heeft aan Boulevard laten weten: “Hij is een machtig man en weet precies hoe hij een vrouw om zijn vinger moet winden. Wat hij dan doet is kwetsbare vrouwen uitzoeken, waar hij weinig moeite voor hoeft te doen. Dit verhaal van mij laat zien dat hij mensen misbruikt voor eigen gewin.”

En ook: “Ik wil andere vrouwen waarschuwen voor zijn gedrag. Dat Nederland weet dat hij ook een andere kant heeft. In de media wordt hij geschetst als de ideale huisvader. Dat is hij niet. Willens en wetens heeft hij mijn relatie met Melanie kapot gemaakt.”

Afblijven!

Goossens vindt dat Borsato al die jaren een spelletje heeft gespeeld. “Het vervelende voor hem is dat zijn carrière hem niet is overkomen. Hij heeft vanaf het allereerste moment de media actief opgezocht en daarin was een heel belangrijk element zijn gezinsleven. Zijn kinderen stonden altijd vooraan en zijn vrouw was er altijd bij. Dan blijkt opeens dat hij toch andere normen en waarden aanhoudt dan hij altijd heeft gezegd.”

De zanger heeft ‘een volstrekt gebrek aan huwelijkse trouw’, meent Goossens. “Dit is al de derde in korte tijd. Ik vraag me inmiddels af of we van een pandemie kunnen spreken.”

Hij heeft een burn-out, dus ik hoop dat hij op advies van de dokter de bladen niet openslaat deze week. Kan hij iets doen? Nou ja, ik zou met mijn fikken van iedereen afblijven voorlopig.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen