Radio 538 geeft artiesten live-podium tijdens coronatijd

Geplaatst op ma 16 mrt 2020 om 8:40

Radio 538, de grootste commerciële radiozender van ons land, past de programmering vanaf aan vanwege het coronavirus. Er kunnen verzoeknummers worden aangevraagd voor ‘onze helden die werken op plekken waar ze hard nodig zijn’ en daarnaast is vanaf dinsdag iedere werkdag tijdens de lunch een live-optreden van een artiest te horen én te zien. Op deze manier geeft Talpa Radio artiesten een podium nu zij vanwege de coronabestrijding niet meer kunnen optreden in het land.

Live Lunch zal worden gestreamd via TV 538, Radio 538, YouTube en Facebook. Davina Michelle bijt dinsdag het spits af. “Meer artiesten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.”

Zenderbaas Menno de Boer: “Vanwege het coronavirus zitten veel Nederlanders thuis en zijn er helden die keihard werken om het virus te bestrijden, voor mensen zorgen en de samenleving draaiend houden. Wij willen iedereen extra energie geven en een hart onder de riem steken.”

Daarnaast bieden we op deze manier een podium voor artiesten die vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus niet kunnen optreden. Muziek brengt ons samen, de Live Lunch is in heel het land te zien en te horen. We doen dit zolang het kan en de veiligheidsvoorschriften het toestaan.

TV 538 is via alle aanbieders van kabeltelevisie te zien op kanaal 538 en via NLZIET.

Foto: RTL
12 Reacties op “Radio 538 geeft artiesten live-podium tijdens coronatijd”


 1. MediaPrak

  Och och och, wat een creatieve armoede. Geef je luisteraar informatie en doe, zo veel mogelijk, aan thuis carrantaine.

 2. gerdien

  Beetje overdreven om dit sentiment uit Italië over te nemen. Daar is het écht crisis, veel meer doden en zieken, ziekenhuizen die het bijna niet aankunnen ook al draait het personeel bijna continudiensten. Toestanden die de overheid hier probeert te voorkomen door nu drastische maatregelen te nemen. Een beetje laat maar we zullen zien. Niemand kan het voorspellen.

 3. E. Hartsma

  Wat fijn, ze mogen nu gratis bij 538 komen zingen. “een podium voor artiesten die niet kunnen optreden” Daar wordt het een feestje.

 4. Je moeder is lelijk en dik

  Alsof die domme “artiesten” iets te kort komen……

 5. RaymondVL

  1 op 1 overgenomen persbreideltje van de creatieve armoedzaaiers van Talpa.

 6. Paulus

  Een live corona show zou ik zeggen. Voor diegene die thuis op de bank zitten.

 7. Je moeder is lelijk en dik

  Ik heb nog liever corona in het kwadraat en geen hulp dan dat ik moet luisteren naar een benefiet concert voor de slachtoffers met al det “talent” wat NL te bieden heeft.

  Allejezus

 8. Piet Pannelap

  Davina…. wat een schreeuw-tokkie. Haar carrière als porn0ster zal een stuk succesvoller zijn.

 9. coen swijnenberg

  ik kom ook presenteren ik heb toch niks te doen

 10. Paulus

  Veel zzp’ers hier zo te zien.. 😎

 11. Lies

  Nou ja.

 12. Lies

  Ik hou er van. Goed dat er corona is

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.