Radio 538 geeft artiesten live-podium tijdens coronatijd

Radio 538, de grootste commerciële radiozender van ons land, past de programmering vanaf aan vanwege het coronavirus. Er kunnen verzoeknummers worden aangevraagd voor ‘onze helden die werken op plekken waar ze hard nodig zijn’ en daarnaast is vanaf dinsdag iedere werkdag tijdens de lunch een live-optreden van een artiest te horen én te zien. Op deze manier geeft Talpa Radio artiesten een podium nu zij vanwege de coronabestrijding niet meer kunnen optreden in het land.

Live Lunch zal worden gestreamd via TV 538, Radio 538, YouTube en Facebook. Davina Michelle bijt dinsdag het spits af. “Meer artiesten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.”

Zenderbaas Menno de Boer: “Vanwege het coronavirus zitten veel Nederlanders thuis en zijn er helden die keihard werken om het virus te bestrijden, voor mensen zorgen en de samenleving draaiend houden. Wij willen iedereen extra energie geven en een hart onder de riem steken.”

Daarnaast bieden we op deze manier een podium voor artiesten die vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus niet kunnen optreden. Muziek brengt ons samen, de Live Lunch is in heel het land te zien en te horen. We doen dit zolang het kan en de veiligheidsvoorschriften het toestaan.

TV 538 is via alle aanbieders van kabeltelevisie te zien op kanaal 538 en via NLZIET.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen