John Williams (50) vreest niet voor houdbaarheidsdatum

Hij lijkt op de eeuwige dertiger, maar John Williams is toch echt al 50 jaar oud. Voor het eerst valt hij niet meer in de beruchte adverteerdersdoelgroep 20 tot 49 jaar oud. Begint hij nu te vrezen voor zijn houdbaarheidsdatum? “Dat kan gebeuren, maar ik ben daar totaal niet mee bezig. Dan zou ik gek worden. Ik ben een storyteller, als ik een te oud hoofd heb om op tv mijn verhalen te vertellen, kan ik dat ook op andere manieren doen. Bijvoorbeeld met een podcast of door te schrijven.

Williams doet zijn uitspraken in de nieuwe Veronica Magazine, die sinds gisteren in de winkels ligt. Hij maakt zich niet druk om zijn leeftijd. “Ik doe dan ook geen gekke dingen om er jong uit te blijven zien. Ja, ik gebruik een nachtcrème, maar ben niet ijdeler dan anderen.

Het helpt ook dat hij net voor vier jaar heeft bijgetekend bij RTL. “Ik denk dat elke presentator dat een spannend moment vindt. En dat is ook gezond, het houdt je scherp. Maar de angst regeert niet. Als mijn tv- carrière stopt, komt er wel iets anders.

Het helpt dat Williams’ ambities niet torenhoog zijn. Hij zou het ook prima vinden om weer Call TV te gaan maken. “Ik had het goed bij Call TV: we werkten met een heel fijn team, gingen uit met collega’s, er was een flipperkast, tafelvoetbal… En ik vond de interactie met de kijkers ook oprecht leuk.

Als er weer zoiets als Call TV zou komen, zou ik er serieus over nadenken om dat te presenteren.

Foto: RTL, Roland J. Reinders

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen