Johan Derksen vindt dat Ali B zichzelf overschat

Johan Derksen vindt dat Ali B zich erg overschat als hij in talkshows verkondigt dat hij mensen gaat blijven ‘verbinden’, ook als hij daar door het coronavirus geen geld voor krijgt. Dat heeft hij gezegd in Veronica Inside. We hebben Ali echt niet nodig, aldus René van der Gijp. “Je hebt veel mensen die een klein beetje doorslaan, hè? Ik zat weer even naar die Ali B te kijken en hij vindt dat hij juist in deze tijden op tv moet komen, omdat hij een verbinder is. Ja, dan denk ik: dat gaat niet goed.

Collega Johan Derksen: “Als Ali hier is, dan vind ik het helemaal geen onaardige jongen, maar hij overschat zich zo gigantisch. Hij vindt zich zo’n grote artiest. Ik vind er geen reet aan wat hij doet.”

Presentator Wilfred Genee: “Nou, goed, er is een publiek voor dat hem heel leuk vindt, maar wat jij met name bedoelt is dat verbinden. Dat vind je net iets te ver gaan allemaal.”

Van der Gijp: “Ja en doordat hij nu niet meer kan verbinden in het theater, wil hij het op tv doen. De theaters zijn afgelast.”

Derksen: “Anders laten we hem een keer een maandagavondje verbinden hier.”

Van der Gijp: “Ja, lekker verbinden, hier. De boel verbinden.”

Ellie Lust

Ook Ellie Lust kreeg ervan langs van de heren. Derksen: “Ellie Lust vindt zichzelf zo belangrijk. Ze roept altijd in het heetst van de strijd: ‘Stop! Politie!’ Dan staat ze bij een wedstrijd in Portugal en Braga-supporters die juichen een beetje. Dan hoopt zij dat ze de situatie in de hand kan houden. Nou, er is helemaal niks aan de hand.”

Dan denk ik: in godsnaam, hoe kun je nu zo’n programma met Ellie Lust maken? Er gebeurt nooit wat. Alleen Ellie Lust vindt het heerlijk, want die vindt zichzelf zo geweldig. Zij vereert Ellie Lust. Ellie is heel gek op Ellie, ja. En er kijken nog mensen naar ook.”

Genee: “Ali en Ellie zijn aan de beurt hier.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen