Albert Verlinde vanavond in extra lange corona-Hart

Albert Verlinde is vanavond een van de gasten in een extra lange editie van Hart van Nederland over het coronavirus. Hij komt, net als vrijdag in Op1, vertellen over de gevolgen van het virus voor zijn bedrijf. Dat heeft SBS 6 laten weten. In de door Mirella van Markus en Marlayne Sahupala gepresenteerde Hart van Nederland-special ‘Coronacrisis, de vragen en de antwoorden bespreken ze de situatie in Nederland met tal van experts en direct betrokkenen in de studio.

Voor alle medische vragen en adviezen is viroloog en corona-expert Marion Koopmans in de studio aanwezig. Verder zijn er allerlei gasten uit de samenleving te gast, waaronder Verlinde.

De andere gasten zijn ANVR-directeur Frank Oostdam, Algemene Vereniging van Schoolleiders-voorzitter Petra van Haren en MKB Nederland-voorzitter Jacco Vonhof.

Doel van het gesprek is om zoveel mogelijk antwoorden te krijgen op de concrete vragen die in Nederland op dit moment over deze crisis leven. Wat kunnen en mogen we vooral wel en vooral niet doen bij de start van de nieuwe werkweek?

De vergelijkbare special die de NOS vrijdagavond uitzond op prime time wist 1,7 miljoen kijkers te boeien.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen