GTST-ster hakt knoop door: stopt met social media

GTST-ster Johnny Kraaijkamp (66) heeft de knoop doorgehakt. Hij stopt met alle social media, omdat hij het een neppe wereld vindt. Dat heeft hij laten weten in het programma Koffietijd. Kraaijkamp heeft een tijdje doorgebracht op Facebook en Instagram, maar heeft daar helemaal geen zin meer in. Hij vindt het een hele neppe wereld. “Nee, ik heb daar geen tijd voor en ik beperkt het ook. Ik heb bijvoorbeeld geen Facebook meer sinds een maand. Ik mis het ook niet“, aldus de acteur.

Wat vindt hij zo nep aan social media? “Ja, ik denk: ik ben nou klaar met al die blije en positieve mensen. Het is nou klaar ermee.”

Heel even probeerde Kraaijkamp er hip aan mee te doen, maar het biedt volgens hem geen toegevoegde waarde. “Ik heb mijn best gedaan, maar op een gegeven moment weet ik het wel. Het is leuk, maar het is altijd veel van hetzelfde. Ik beperk het gebruik van mijn telefoon dus.”

Hij heeft ook geen zin om de hele tijd fotootjes van alles te maken. “Als je al de hele dag voor de camera staat ga ik het niet in mijn vrije tijd nog eens doen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen