Gordon voelt zich eenzaam: ‘Matthijs, blijf a.u.b. op tv’

Gordon voelt zich behoorlijk eenzaam nu men vanwege het coronavirus wordt geacht om zo veel mogelijk tijd thuis door te brengen. Juist in een tijd als deze baalt hij ervan dat Matthijs van Nieuwkerk na deze week van de buis gaat. Dat zegt de SBS 6-ster op Instagram. De Wereld Draait Door komt vrijdag definitief ten einde en meerdere mensen hebben hem al opgeroepen om te blijven, maar toch moeten we het vanaf volgende week maandag met Margriet van der Linden stellen.

Jammer, vindt Gordon. Hij doet samen met Tineke de Nooij een oproep aan de BNNVARA-presentator. “Beiden zijn we ervan overtuigd dat DWDD op dit ogenblik NIET KAN stoppen. Wij (de Nederlanders dus) hebben op dit moment een grenzeloze behoefte aan vastigheid vooral op radio en tv en jouw programma is een van de pijlers waarop wij kunnen steunen.

Nederland heeft Van Nieuwkerk nodig in deze periode, zegt Gordon. “Jouw inzicht en vakmanschap zijn onontbeerlijk, we kunnen niet zonder. We zitten allemaal thuis missen de communicatie met familie en vrienden en willen nu vertrouwde gezichten zien, de mensen waarop we kunnen bouwen en waar we vertrouwen in hebben.”

Van Nieuwkerk kan het volgens hem eigenlijk niet maken om er nu tussenuit te knijpen. “Wij, de kijkers dus hebben op dit moment geen behoefte aan een nieuwe programmering. Mensen die we vertrouwen. En dat ben jij. Dus ga vooral door met jouw fantastische redactie. Ik hoop dat jullie beseffen hoe belangrijk jullie voor ons thuiszitters momenteel zijn.

BNNVARA, ik hoop dat jullie gehoor kunnen geven aan deze oproep. Ik heb grote bewondering voor mijn collega’s bij de radio en TV, zij voorzien in een enorme behoefte nu, dus MATTHIJS GA DOOR VOORLOPIG. WE HEBBEN JE NODIG!

Lees ook: DWDD-einde niet uitgesteld: ‘M in startblokken’ (donderdag)

Foto: SBS, William Rutten

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen