Anouk ergert zich aan RTL Boulevard: ‘Boutprogramma’

Geplaatst op ma 23 mrt 2020 om 8:35

Anouk ergert zich aan de manier waarop RTL Boulevard verslag doet van het vele contact dat ze momenteel heeft met haar fans nu ze min of meer opgesloten zit in Marokko. Dat laat ze weten op Instagram. Hoewel het coronavirus al door de wereld ging, besloot Anouk toch af te reizen naar Marokko om wat liedjes te schrijven. Toen de coronacrisis écht losbarstte, durfde ze niet meer terug te vliegen en geld voor een privéjet heeft ze op dit moment niet. Ook John de Mol wil haar niet te hulp schieten.

Al met al zit Anouk voorlopig dus nog wel even in Marokko en om de tijd te doden heeft ze veel contact met haar fans. Ook RTL Boulevard keek mee. ‘Anouk openhartiger dan ooit over haar gezin’, kopte de showrubriek.

Boulevard typte onder meer uit hoe Anouk vertelde dat ze het na zes kinderen ‘wel mooi geweest’ vond en zich besloot te steriliseren. Ze wilde niet dat haar 19 jaar jongere vriend Dominique dat zou doen. “Hij is daar veel te jong voor.

Anouk is er niet blij met de berichtgeving van Boulevard. “Echt RTL Boulevard… is dit de kop die je gebruikt nadat ik een uur live op Insta heb gekletst over zoveel verschillende dingen? Wow. Je zou maar moeten werken voor zo’n bootprogramma. Hahahaha.

De kritiek van Anouk op het RTL 4-programma is pittig, omdat zij voor dezelfde zender werkt. Anouk is een van de coaches in de RTL 4-hit The Voice.

Foto: RTL
43 Reacties op “Anouk ergert zich aan RTL Boulevard: ‘Boutprogramma’”


 1. Mark2

  Wat een slecht artikel, al is het maar omdat overal heeft gestaan dat Anouk heeft aangegeven geen geld te willen van John de mol of wie dan ook om terug te vliegen in een privé vliegtuig. De tekst hierboven is gewoon opruiend.
  Oevreiens heeft Anouk dat goed aangevend, erg stoer van haar!

 2. Anouk

  “Bootprogramma”?? Deze site is al net zo triest. Alleen voor domme tokkies die niks beters te doen hebben.

 3. Barneveld

  Er ergeren er nog heel veel meer aan RTL Boulevard.

  Geen nieuwswaarde voor mij.

 4. Ad

  Barneveld
  ma 23 mrt 2020 om 8:56

  Serieus? Jouw RTL-obsessie is zelfs nu belangrijker dan alle corona problemen?

 5. ikweethetbeter

  Anouk er werken heel veel domme mensen bij boulevard ,ze spreken zich zelf soms tegen ,sta er boven .

 6. Barneveld

  Ad
  ma 23 mrt 2020 om 8:59

  Mirjam, nu weet ik het wel.

  Fijne dag

 7. ZwabberKak

  Domme artiest heeft kritiek op dom programma…

 8. Elbert

  Ik ben geen domme tokkie. Heb dagelijks nog genoeg te doen. Maar het is niet slim van Anouk om ondanks de dreigende crises toch naar Marokko te gaan. Van mij mag Anouk daar wel blijven. Ik vind haar op tv niet echt een aardige verschijning laat staan een verrijking. Ze kan al helemaal niet tegen kritiek. Kijk gelukkig ook nooit naar een programma waarin Anouk als “jurylid” verschijnt even als Ali B. Ze worden beide in Nederland op handen gedragen. Heb nooit begrepen wat ze toevoegen aan het Nederlandse amusement. Stralen allebei een enorme arrogantie uit. Denken op hun manier de “muziek” uitgevonden te hebben. Kan me wel betere juryleden bedenken die echt verstand van muziek hebben maar die zitten niet in Nederland. Het is hier zo nep. Er komt geen enkele “ster” uit voort.

 9. Rastom

  Gelukkig typt mediacourant nooit gesprekken uit.

 10. Turbojugend

  Ik erger mij aan anouk; boutpersoon

 11. Johnny 👀

  Vreemd, er hebben mensen commentaar op dat boulevard maar wel hier rondhangen, alsof het hier er beter aan toe gaat.

 12. Gordon Heukeroth

  Elbert ga wat nuttigs doen!

 13. Jess

  Lekker daar blijven, Anouk. Met je ordinaire, heden ten dage uitgemergelde junkenkop.

 14. Elbert

  Gordon zoals?

 15. Elbert

  Geef mij maar een jurylid als de Duitse Dieter Bohlen. De man heeft echt verstand van muziek. Duitsland heeft qua muziek meer in de melk te brokkelen dan de Nederlanders. Als je daar een ster bent blijf je dat voor je leven lang. Zelfs tot na je dood wordt je nog in ere gehouden. Daar zitten ook echte sterren die beroemd zijn.
  Beatrice Egli bijvoorbeeld uit Zwitserland. Won ooit Deutschland Sucht Den Superstar in 2013. Is inmiddels niet meer weg te denken in de Duitse schlagerwereld. Even wat anders dan die “nepsterretjes” hier in Nederland. Die “geprezen” worden tot in de hemel en je hoort er nooit meer wat van. Wat me nog meer tegenstaat in Nederland is dat alles in het Engels aan de mensen wordt “opgedrongen” alsof er geen andere taal meer bestaat.

 16. anonymous

  Als er een virus uitbreekt in je eentje naar Marokko gaan…ben je echt dom
  Het is dat ze gesterilliseerd is, anders was ze vast zwanger teruggekeerd

 17. Suzy Wang

  Helemaal mee eens.Die zo genaamde deskundigheid.En dan die tukker is de grotste bout

 18. Zalmneusje

  @Elbert
  Dieter Bohlen de muziekexpert? De man achter nummers als ‘brother Louie Louie Louie’ en you’e my heart, you’re my soul’? Zelfs in de 80’s werden hij en zn maatje al niet serieus genomen. En dat wil wat zeggen.

 19. Rollins

  Het is toch niet meer dan verdiende welvaartskanker dat programma. Al die D-garnituur. Het heeft blijkbaar bestaansrecht. Adverteerders kunnen meten hoeveel gehandicapten er naar kijken. En land vol gehandicapten verdient een programma als dit.

 20. 🖱

  Anouk moet ondertussen meervoudig miljonair zijn. Ze had dus al lang terug in NL kunnen zijn!

 21. Elbert

  Zalmneusje. De tijd is bij zalmneusje helaas in de jaren 80 blijven steken. Dieter Bohlen is ook producer, tekstschrijver, arrangeur van heel veel bekende Duitse sartiesten van nu en niet van de vorige eeuw. Dieter Bohlen kent menige Nederlander niet eens. Laat Dieter maar schuiven. Is jurylid in DSDS. Schrijft teksten. De man heeft al lang zijn schaapjes op het droge. Daar kunnen een Anouk en een Ali B nog een puntje aan zuigen.

 22. Elbert

  Daarbij die hits die jij nog weet van Modern Talking worden tot op de dag van vandaag nog steeds gedraaid en niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Zijn Ex muziek-partner Thomas Anders is eveneens succesvol en reist de hele wereld over. Daar vangen beide heren ook nog het nodige geld van.

 23. Elbert

  In Nederland wordt bovendien geen enkele artiest serieus genomen. Maar in het buitenland wel degelijk. En wat betekent Nederland nu voor het buitenland? Helemaal niks. De enige die nog wat betekend heeft is Hans Bouwens (George Baker) met Paloma Blanca en anders hits. Of The Cats. Die maakten indruk. Verder is het huilen met de pet op!

 24. Anouk

  Elbert nu terug naar je inrichting en blijf daar!

 25. Elbert

  Ik bedoekde andere hits ipv anders hits sorry.

 26. Desiree van rijn

  Lieve Mensen
  Zullen we het over dingen hebben die er echt toe doen zoals Respect voor een ander zijn mening en verdraagzaam naar elkaar.
  Dr is nu genoeg Shit in de Wereld toch.
  Soms worden de dingen in de Media uit elkaar getrokken zo werkt dat nou eenmaal.

  Sterkte voor iedereen blijf Verstandig😷 en vooral Gezond🍀

 27. Elbert

  Anouk. Ik geef net als iedereen zijn mening. Ben je het niet met mij eens? Jammer dan! Ik denk wat ik denk en laat me dat niet door jou bepalen.

 28. Fons

  Boulevard is al tijden slecht, maar om een of andere reden scoren ze nog steeds redelijke kijkcijfers. Ben overigens benieuwd of ze vanavond aandacht besteden aan de kritiek van Anouk op hun programma. Als ze dat niet doen, zijn het een stelletje losers.
  Anouk heeft al eerder kritiek geuit over het format van The Voice of Holland en daar is ze terecht niet voor terug gefloten.

 29. teuntje

  Anouk heeft helemaal gelijk ik kijk allang niet meer naar Boulevard allemaal infantiele mensen en die Nikkie Plassen helemaal met dr bla bla bla chocolade vla hersenloos product

 30. Sjaak

  Anouk is boutartiest en Boulevard is een boutprogramma. De cirkel is rond.

 31. Marko

  Sjaak

  En wat presteer jij zelf!!!!

 32. Gootsteen

  Iedereen is altijd wars van politiek correctheid. Als Anouk vleiend over Boulevard zou spreken omdat haar werkgever toevallig ook de maker is van Boulevard, dan zou de wereld (ook) over haar heen vallen.

  Het is juist een verademing dat er eindelijk iemand is die gewoon schijt heeft aan dit soort spelletjes en gewoon een eerlijke mening durft te geven over (in dit geval) een ander programma binnen dezelfde omroep

  En Anouk heeft gelijk: RTL Boulevard is gewoon een boutprogramma!

 33. Zijksnor

  Elbert, wat ben jij een………. Met je f…… G schijt opleggen van je stront mening.
  Zout toch op mongool

 34. Sandy Dasgupta

  Elders, vergeet Shocking Blue, de dj’s en Vengaboys niet, allemaal wereldwijd succes

 35. Hellen

  Gordon Heukeroth, nog nooit eerder was ik het met je eens. Maar nu wel. Elbert schrijft niet slecht, keurig Nederlands met weinig taalfouten. Maar de inhoud is om te huilen.

 36. Bakri

  Geloven jullie dat Anouk daar zit, ze zit gewoon in Nederland ergens onder gedoken.
  Straks wordt ze tegen betaling in talkshows uitgenodigd l om haar zgn verhaal te vertellen..

 37. aammehoela

  Boulevard is gewoon een programma voor hen die het echte nieuws niet volgen, maar enkel de roddels over bekende Nederlanders volgen. Neen, hier kijk ik niet naar. In dat opzicht heeft Anouk gelijk, maar waarom naar Marokko toe……….

 38. Elbert

  Schelden kunnen ze hier goed. Ik ben een mongool. Mensen die dergelijke scheldwoorden gebruiken zijn vaak zelf geen knip voor de neus waard zoals een Zijksnor. Geef in plaats van schelden aan wat je aan mijn mening stoort. Kunnen we een eerlijke discussie aangaan toch? Ieder mag zijn mening hebben. We leven in een democratisch land en geen dictatuur. En dat ik misschien een schrijffoutje maak Ik zit op een ipad te tikken en dan pakken woorden wel eens anders uit dan de bedoeling was. Sorry! Wat is er fout aan een mening?

 39. Elbert

  Maar ik kijk en luister regelmatig naar de Duitse tv en radio. Dan weet je een beetje hoe het de vroegere Modern Talking vergaat. Maar veel Nederlanders zijn nog steeds bezig met 40-45 en kijken niet voorruit maar achteruit. Maar in 75 jaar is er veel veranderd en ook zeker op muziekgebied. Maar dat wordt de Nederlander door onder andere Hilversum “onthouden”. Die blijven anders-talige muziek boycotten, waaronder ook Duits. En verder bestaat er in Hilversum niks. Die discussie ga ik graag aan met iedereen die daar voor open staat. Jan Smit en Eloy de Jong vieren er beide hoogtijdagen. De successen die ze daar hebben zijn ongekend. En wij maar smalend lachen. Laten beide heren maar schuiven. Die lopen binnen daar.

 40. Elbert

  Wat mij steekt is dat men in Hilversum zich alleen op Engeland en Amerika richt. In de jaren 70 van de vorige eeuw stonden alle talen in de Top 40. Toen deed men nog niet aan discriminatie wat muziek betreft.

 41. Elbert

  Hellen vertel eens wat is volgens jou om te huilen? Ben er reuze benieuwd naar.

 42. Elbert

  Zalmneusje. Als Dieter Bohlen in de jaren 80 al niet serieus genomen werd verklaar mij dan het succes eens dat de door jou genoemde nummers anno 2020 nog steeds worden afgespeeld? Ze nog steeds in jouw herinnering zitten. Dat hij Andrea Berg, Beatrice Egli en nog tal van andere artiesten zo succesvol heeft gemaakt?

 43. Elbert

  Je kunt zeggen van de Duitsers wat je wil maar muziek maken kunnen ze wel. Frank Farian uit Germany zat achter het succes van Boney M. The Scorpions komen uit Duitsland. Nena met haar 99 Luftballons hier helemaal grijs gedraaid. Ich bin wie Du van Marianne Rosenberg idem dito. Radio 10 draaide een tijdje geleden zowaar Helene Fischer moest even kijken en mijn ogen uitwrijven of ik wel de goede zender er op had staan. In Nederland hoor ik al 50 jaar De Grootste Hits allertijden! Het komt me mijn keel uit! Elke dag hetzelfde! Snap niet dat de heren diskjockeys er nog naar kunnen luisteren. Breng eens wat nieuws!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.