Anouk ergert zich aan RTL Boulevard: ‘Boutprogramma’

Anouk ergert zich aan de manier waarop RTL Boulevard verslag doet van het vele contact dat ze momenteel heeft met haar fans nu ze min of meer opgesloten zit in Marokko. Dat laat ze weten op Instagram. Hoewel het coronavirus al door de wereld ging, besloot Anouk toch af te reizen naar Marokko om wat liedjes te schrijven. Toen de coronacrisis écht losbarstte, durfde ze niet meer terug te vliegen en geld voor een privéjet heeft ze op dit moment niet. Ook John de Mol wil haar niet te hulp schieten.

Al met al zit Anouk voorlopig dus nog wel even in Marokko en om de tijd te doden heeft ze veel contact met haar fans. Ook RTL Boulevard keek mee. ‘Anouk openhartiger dan ooit over haar gezin’, kopte de showrubriek.

Boulevard typte onder meer uit hoe Anouk vertelde dat ze het na zes kinderen ‘wel mooi geweest’ vond en zich besloot te steriliseren. Ze wilde niet dat haar 19 jaar jongere vriend Dominique dat zou doen. “Hij is daar veel te jong voor.

Anouk is er niet blij met de berichtgeving van Boulevard. “Echt RTL Boulevard… is dit de kop die je gebruikt nadat ik een uur live op Insta heb gekletst over zoveel verschillende dingen? Wow. Je zou maar moeten werken voor zo’n bootprogramma. Hahahaha.

De kritiek van Anouk op het RTL 4-programma is pittig, omdat zij voor dezelfde zender werkt. Anouk is een van de coaches in de RTL 4-hit The Voice.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen