Goedemorgen Nederland naar zes dagen per week

Waar RTL 4 de dagelijkse tv-shows Koffietijd en 5 Uur Live gecanceld heeft en vasthoudt aan vijf avonden Jinek per week, breidt de NPO de actuele programmering fors uit. Niet alleen is Op1 uitgebreid naar zeven avonden per week, maar ook het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland gaat nu zes dagen per week. Er is per direct ook een editie op zaterdagochtend, heeft WNL-baas Bert Huisjes laten weten. Hij vindt het belangrijk om het land te informeren over het coronavirus.

De zaterdageditie van Goedemorgen Nederland zal van 8.00 tot 11.00 uur te zien zijn op NPO 1. Op zondag heeft omroep WNL een ander programma in de ochtend, namelijk WNL Op Zondag.

Bert Huisjes vindt het een belangrijk besluit, vertelt hij in het AD. “De NPO vindt het heel belangrijk om de kijkers in deze tijd zo goed mogelijk te bedienen met informatie.

Om de verspreiding van het coronavirus te dwarsbomen heeft Goedemorgen Nederland sinds deze week solopresentatie. “Op1 heeft een heel grote tafel, daar is het met een duo nog goed te doen“, zegt Huisjes.

Bij Goedemorgen Nederland is dat anders. “We willen wel de veilige afstand tussen de personen aan tafel handhaven.

Foto: WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen