Showrel: NikkieTutorials woest op Trijntje Oosterhuis

Nikkie de Jager, die in januari in één klap de bekendste transgender van Nederland werd, is zeer teleurgesteld in Trijntje Oosterhuis. Met een opmerking op de radio heeft ze de transgendergroep gestigmatiseerd. Dat zegt de YouTube-ster, beter bekend als NikkieTutorials, op Instagram. Oosterhuis grapte op de radio dat ze een keer net als een transgender klonk. “Ik heb het echt in alle toonsoorten gedaan. Barry Paf deed het zo laag dat ik als een transgender klonk“, gierde de zangeres.

De Jager kan daar helemaal niet om lachen. “Are you out of your mind? You’re being part of the problem by stigmatising like this Trijntje Oosterhuis.”

Ze had meer verwacht van een vooraanstaande zangeres als Oosterhuis. “The ignorance…

De socials-ster heeft sowieso een slechte week nu het Eurovisie Songfestival is afgezegd. Zij zou de online presentatrice van de komende editie worden, maar ziet dat nu in rook opgaan.

De Jager geeft aan het heel jammer te vinden, juist omdat het Songfestival een heel verbindend evenement is, maar ook begrip te hebben voor de situatie.

Update 10.05 uur – Oosterhuis heeft inmiddels haar excuses aangeboden. “Je hebt helemaal gelijk. Dit was heel dom van mij om te zeggen. Het spijt me heel erg.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen