Gers Pardoel roept op: ‘Blijf gewoon handen schudden’

Gers Pardoel roept de mensen in ons land op om vooral gewoon handen te blijven schudden en elkaar te knuffelen. Met liefde kunnen we het coronavirus bevechten. Dat laat de zanger weten op Twitter. Pardoel, wiens IQ kennelijk al is aangevallen door het coronavirus, vindt het advies om elkaar zo min mogelijk aan te raken helemaal verkeerd. Volgens professor Pardoel is het veel beter om dat juist zo veel mogelijk te doen. “Wees alsjeblieft lief voor jezelf en elkaar“, zegt hij misplaatst.

De zanger heeft een eigen interpretatie op de wetenschap. “Diep van binnen zit de liefde in jezelf en dat is het enige wat het coronavirus (elk virus) echt kan stoppen. Zoek die liefde in jezelf en geef die door aan een ander. Zodra je die liefde vindt kan geen virus jouw lichaam als het zijne beschouwen.”

We moeten gewoon lekker zo doorgaan als altijd. “Het kan en mag niet zo zijn dat een virus ervoor zorgt dat wij geen fysiek contact meer met elkaar willen/kunnen hebben. Geef elkaar wel een hand, geef elkaar wel een knuffel en geef elkaar wel je liefde!

BN’ers zijn verbijsterd. “Gozer, ‘Ik neem je mee op reis’ is het lijflied van Corona“, aldus Peter Pannekoek. En Raemon Sluiter: “Zo wordt de volgende hit straks ‘Ik neem je mee, van quarantaine naar IC’. Lijkt me geen goed plan.

De maatregelen die worden genomen om het coronavirus te bestrijden worden steeds heviger. Zo zijn bijeenkomsten van meer dan honderd personen verboden, is er een handenschudverbod en moet men zo veel mogelijk thuiswerken.

Naar verluidt maakt het RIVM later vandaag bekend om ook Gers Pardoel te mijden.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen