Coronacrisis: pr-plan biografie Patty Brard aan diggelen

Het pr-plan dat in de steigers was gezet voor de lancering van de controversiële biografie van Patty Brard ligt volledig aan diggelen. Dat laat ze weten in een teleurgestelde post op Instagram. De biografie van Brard komt wel uit, maar alle festiviteiten eromheen zijn gecanceld en dat is een fikse tegenvaller voor de tv-diva. Ze zou haar boek samen met het schrijversechtpaar Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman presenteren in een special van De Wereld Draait Door.

Het zou een feestelijke uitzending worden op de dag van haar 65ste verjaardag: 25 maart. Een paar dagen later houdt De Wereld Draait Door op te bestaan. Het kan vanwege de coronacrisis allemaal niet doorgaan.

Brard vindt het heel erg jammer. “Lieve allemaal! Ook wij zijn helaas genoodzaaakt de boekpresentatie en mijn verjaardagsfeest op 25 maart te cancellen! Het boek komt wel uit, de festiviteiten worden uitgesteld en/of aangepast!

Het is een bittere pil voor de televisiediva. “Ik had me mijn 65e verjaardag anders voorgesteld maar uiteraard houden ook wij ons aan het gestelde overheidsadvies! Ik hou jullie op de hoogte!

Ze deelt ook nog wat hashtags: “#health #important #staystrong #stayclean #staycalm #notimetoparty #wewillovercome.

Bijeenkomsten van meer dan honderd mensen zijn vanwege de coronacrisis niet meer mogelijk en ondanks dat Brard veel ruzie heeft gemaakt in haar leven, zou ze die kritieke grens toch passeren met haar verjaardagsfeest.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen