‘Humberto Tan in zicht voor opvolging DWDD’

Humberto Tan is in zicht voor de opvolging van Matthijs van Nieuwkerk. Hij zou in de race zijn voor de presentatie van de opvolger van De Wereld Draait Door waar BNNVARA momenteel aan werkt. Dat zegt Willemijn Veenhoven, die voor dezelfde omroep de talkshow Op1 presenteert, op de BNNVARA-site. Veenhoven wordt gevraagd of zij het DWDD-tijdslot wil hebben. “De opvolging van Matthijs is nu niet aan de orde. Ik hoorde andere namen, die van Humberto Tan bijvoorbeeld.”

Toch heeft Veenhoven wel eens eerder geprobeerd om op het DWDD-slot terecht te komen. “Met BNN heb ik inderdaad meegedaan om de zomervervanging van Van Nieuwkerk te worden. Ik was al vaker in gesprek over een plek op tv en het is tof en vleiend wanneer je wordt gevraagd.

Het werd uiteindelijk M. “Laat ik het erop houden dat er niet goed genoeg was nagedacht over ons idee. De voorbereiding was niet denderend. Dingen veranderen zoals je ziet.”

Reactie Humberto

Toevallig wordt Humberto vandaag in de podcast 30 Minuten Rauw gevraagd of hij Matthijs zou willen opvolgen. “Ik heb wel eens een gesprek daarover gehad, ja. Dat was in de tijd dat het heel erg stormde bij Late Night en toen heb ik best wel een lang gesprek daarover gehad.”

Ik vond het alleen een beetje aanmatigend om… Ik heb Late Night vijf jaar goed in de lucht weten te houden, (…), maar ik vond het een beetje aanmatigend om als Late Night mislukt meteen… Nee, nee.

En nu? “Nee, nee. Nu heb ik nog een contract tot 2021 bij RTL. Ik heb het eigenlijk heel erg naar mijn zin. Ik begin straks weer met Hollands Got Talent, ik begin met Het Zijn Net Mensen, The Big Music Quiz komt er weer aan…

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen