Extra verrassingsseizoen Wie is de Mol staat al op band

Het extra verrassingsseizoen van Wie is de Mol ter ere van de twintigste editie van het programma staat al op band. De uitzendingen daarvan komen dus niet in gevaar door het coronavirus. Dat heeft omroep AvroTros laten weten. Mol-host Rik van de Westelaken kondigde na de finale van afgelopen zaterdag aan dat er na de zomer een extra editie komt. Hoewel de omroep er nog niets over wil zeggen, bevestigt ze nu wel dat de opnames op band staan en dat is goed nieuws voor Molloten.

Hoe het verrassingsseizoen eruit komt te zien is nog niet duidelijk. “Details zijn nog niet bekend, maar online wordt al flink gespeculeerd. Veel fans hopen op een seizoen met oud-kandidaten of Mollen. Maar ook spreekt het idee van oud-afvallers ze wel aan“, aldus RTL Boulevard.

Wie is de Mol is een van de populairste programma’s op de Nederlandse televisie. De komende tijd zullen veel opnames worden stilgelegd vanwege het coronavirus, maar het extra Mol-seizoen is dus veiliggesteld.

Een precieze uitzenddatum en nadere details houdt AvroTros vooralsnog geheim.

De finale van de twintigste Wie is de Mol trok zaterdag het recordaantal van 3,5 miljoen kijkers.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen