Coen Swijnenberg nog niet hersteld van burn-out

Coen Swijnenberg is na vier maanden nog altijd niet hersteld van zijn burn-out. Hij wordt vrijdag daarom vervangen door collega’s tijdens het jaarlijkse Das Coen und Sander Fest. Dat heeft Radio 538 laten weten. Tijdens het radiofeest zal Sander Lantinga worden bijgestaan door Frank Dane, Barend van Deelen, Jo van Egmond, Kees Tol en Mental Theo. “Ik ga m’n maatje Coen natuurlijk enorm missen bij, maar ik ben enorm blij met de hulp van onze vrienden van de show“, zegt Sander.

Kennelijk is er niet overwogen om het feest te annuleren. “We gaan er met z’n allen een onvergetelijke avond van maken. Juist voor Coen, want dat is ook wat hij het liefste wil!

Andere bekende Nederlanders die momenteel met een burn-out kampen zijn 3FM-dj Ramón Verkoeijen, hitzanger Marco Borsato en volkszanger Jan Smit.

Veel mensen zijn verbaasd dat Swijnenberg een burn-out heeft, omdat er veel mensen zijn die langer werken dan vier keer drie uur radio maken per week. Privéomstandigheden kunnen echter ook een rol spelen bij het ontstaan van een burn-out.

Of en wanneer Swijnenberg weer terugkeert op de radio is op dit moment nog niet duidelijk.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen