Bridget Maasland met corona-advies: ‘Hydrateer je huid’

We kennen ze anno 2020 allemaal wel: de willekeurige inhoudsloze teksten die Insta-ijdeltuiten aangrijpen om hun volgende selfie online te slingeren. Ook Bridget Maasland (45), die gezien de continue stroom aan selfies in een flinke midlifecrisis lijkt te zitten, heeft daar een handje van. Zij laat haar zelfportretjes de laatste tijd vergezellen door de meest uiteenlopende coronawijsheden. Zo moeten we volgens de RTL Boulevard-presentatrice in coronatijd vooral goed op onze huid letten.

Er is veel aandacht voor social distancing en de persoonlijke hygiëne, maar de hydratatie van de huid is volgens Maasland onderbelicht. “Nu we veel binnenshuis zijn met de verwarming aan moeten we niet vergeten onze huid goed te verzorgen!

De Boulevard-presentatrice tipt de producten van Paula’s Choice, het merk van Paula Begoun, de Amerikaanse beautyhysterica die vindt dat we zelfs zonnebrandcrème moeten smeren als we de hele dag binnen zitten.

Ook al haar andere selfies gaan nu gepaard met coronateksten. “Ik wil heel graag iedereen een hart onder de riem steken in deze bizarre tijd en in het bijzonder de helden die werken in de zorg ❤️“, zegt ze de ene keer.

En de andere keer: “Lieve mensen, alleen samen kunnen we dit virus aanpakken: blijf binnen zoveel je kan. Houd 1,5 meter afstand ook in de buitenlucht met de hond uitlaten en ook ik de supermarkten tijdens het boodschappen doen.
Was vaker je handen. Alleen zo kunnen we heel veel leed voorkomen.

Overigens is Bridget lang niet de enige BN’er die Jaap van Disseltje speelt op Instagram. Ook veel andere sterren herkauwen de RIVM-adviezen op hun pagina’s of etaleren hoe goed ze zich aan de anderhalve-meter-regel houden:

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen