BN’ers uiten kritiek op Op1: ‘Het is té demotiverend’

Nu Nederland in deze coronacrisis massaal zijn toevlucht zoekt tot de lineaire televisie, heeft het medium een enorme invloed op het gevoelsleven van mensen. Dat de situatie ernstig is, is voor iedereen duidelijk, maar om het land in zak en as te praten, is het andere uiterste. Bekende Nederlanders reageren op Twitter kritisch op de late talkshow Op1, die een wel héél droevig beeld neer zou zetten van de situatie. Maurice Wijnen vindt dat de redactie ook moet proberen om te motiveren.

Musicalbobo Maurice Wijnen, ook bekend van Shownieuws, betreurt de manier waarop Op1 momenteel verslag doet van de coronacrisis. “Een beetje positieve vibe en, ja, hoop zou niet misstaan in Op1 vanavond. Demotiverende uitzending.

Daarop merkt de bekende actrice Lone van Roosendaal op: “Gister ook al…

Wijnen: “Ja eens.

Cornald Maas heeft Op1 naar eigen zeggen al volledig opgegeven. “Ik kijk niet meer.

Maas: “Ik volg de belangrijkste actualiteiten (online, nieuws) en stort me dan op boek / film etc. Van de schoonheid en de troost. De speculaties van deskundigen en ‘deskundigen’ laat ik zoveel mogelijk aan me voorbij gaan. Dat helpt, merk ik.

Veel mensen worden sip van het vele negatieve nieuws over corona, zo ook Linda de Mol. Zij liet weten ‘heel bezorgd en angstig‘ te worden door het kijken van tv-journaals.

Foto: SBS

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen