Bizar: Martijn Krabbé in één week tijd veel dikker op tv

Martijn Krabbé heeft last van een ongebreidelde eetlust nu hij vanwege het coronavirus veel thuis zit. Hij is een echte coronadikkerd aan het worden. Dat bekende hij zondag in Beau Blijft Binnen. Krabbé is momenteel elke week te zien als host van The Voice Kids, maar dat is vorig jaar zomer al opgenomen. De finale, die op 1 mei gewoon doorgaat, is echter wél live. De kijker zal verbaasd opkijken: waar hij bij de halve finale nog enigszins in figuur is, barst hij een week later uit zijn pak.

Het is niet anders, aldus Krabbé. “Ja. Ik ben zeker aan het aankomen en dat ga je straks ook zien in The Voice Kids. Het is allemaal vorig jaar juni opgenomen. Ik had toen net maanden gedieet en ik was 82 kilo, wat voor mij fantastisch is. Nu is er tien kilo bij. Voor mij is het geleidelijk gaan, maar de afgelopen weken wat sneller. Maar op televisie ben je dan in één week opeens ontploft.

Het zijn nu sowieso rare tijden bij de tv, vindt de televisiester. “Je ziet nu ook heel veel tv-programma’s die zijn opgenomen in het pre-coronatijdperk, waarin iedereen dicht op elkaar zit. Jij was er gisteren met Weet Ik Veel. Dan zie je al die studenten dicht bij elkaar. Dat is een onwerkelijk gezicht. Maar het is ook heel geruststellend omdat je opeens ziet van: o ja, zo hoort het eigenlijk.”

Krabbé is bang voor corona. “Ik ben heel panisch. De eerste week gingen we nog met z’n tweeën naar de supermarkt, maar dat doen we ook niet meer. De ander zit dan buiten in de auto te wachten. Dan kom je terug in de auto en dan ontsmet je direct je handen.”

De sfeer is zo beangstigend. Mensen lopen zo schichtig door een supermarkt. De sfeer is zo eng en zo naar. We zijn heel bang allemaal.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen