Beau haalt nét kijkcijfer top 25 met coronatalkshow

Beau van Erven Dorens heeft zaterdag maar nét een plek in de kijkcijfer top 25 veroverd met zijn nieuwe coronatalkshow Beau Blijft Binnen. Er keken vanaf half elf 489.000 mensen (12 procent) naar de uitzending op RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het is een buitengewoon goedkoop programma voor de zender: Van Erven Dorens presenteert het programma vanuit de woonkamer en er zijn geen reportages, andere instarts of dure schakelingen met verslaggevers.

De presentator praat via skypeverbindingen met bekende én gewone Nederlanders. Tijdens de eerste uitzending praatte Van Erven Dorens met BN’ers als Nicolette van DamFrank Lammers en Frank & Rogier.

Van Erven Dorens doet alles met een heel erg klein team. Op die manier helpt hij RTL 4 tóch nog aan een actueel liveprogramma in het weekend, al kan de zender met Beau Blijft Binnen lang niet op tegen concurrent Op1.

Op1 is sinds vorige week zeven dagen per week te zien en doet ook in het weekend erg goede zaken. Ook zaterdag was Op1 met 1,2 miljoen kijkers (26 procent) de grote winnaar op de late avond.

Waar Beau Blijft Binnen het 24ste meest bekeken programma van de avond was, was Op1 de nummer 9.

Beau Blijft Binnen is ook vanavond nog te zien op RTL 4. Of hij volgend weekend door mag, zal op een later moment worden bepaald.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen