Jort Kelder en Pieter Storms zien elkaar 10 jaar na tv-rel

Jort Kelder haalde Pieter Storms tien jaar geleden het bloed onder de nagels vandaan in De Wereld Draait Door. Het leverde een spraakmakend tv-fragment op, dat nog altijd terug te vinden is op YouTube. Het was evident: Storms kon Kelder wel wúrgen. Na afloop van de uitzending liep het dan ook een beetje uit de hand. “Toen we van tafel af gingen ontstond er ook nog een opstootje, waarbij Pieter Storms mij nog een tik verkocht“, memoreerde hij vrijdagavond in de show van Eva Jinek.

Het opstootje haalde destijds direct de media. “Dat ontkende hij later nog, terwijl er tien mensen om me heen stonden.

Wat voor klap was het eigenlijk? “Het was volgens mij met een vlakke hand, het was geen beuk.

Inmiddels kan Kelder zich er niet meer zo boos over maken. “Ik heb hem laatst weer ontmoet en ik kan dan ook nooit lang boos blijven. Ik ben er ook niet trots op, laat ik het zo zeggen.

De laatste jaren hebben we dat soort spannende confrontaties niet echt meer gezien in DWDD. “Volgens mij wilden ze dat ook niet meer. Ik moet eerlijk zeggen: ik heb er de laatste jaren eigenlijk heel weinig gezeten, eigenlijk nooit meer tafelheer en volgens mij was het omdat we moeten ‘verbinden’ en niet ruziemaken…

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen