Bah: Roxeanne Hazes heeft al zes dagen niet gedoucht

Kennelijk is de coronacrisis voor sommige mensen reden om je te gedragen als een überslons. Roxeanne Hazes is er bij toeval – haar vriend merkte het op – achter gekomen dat ze al zes dagen niet heeft gedoucht. Dat bekende ze gisteren in de belegen Net5-talkshow Ladies Night. Hazes is kennelijk niet het type dat even twintig seconden de handen gaat wassen. “Even een eerlijk gesprek: ik kwam er gisteren achter… Mijn vriend zei: ‘Rox, het is dag zes dat je niet hebt gedoucht.’”

Nu Hazes niet meer kan optreden, zit ze continu met haar kleintje opgescheept. “Ik moet zeggen dat het goed te doen is, maar ik vind het ook wel pittig met zo’n kleintje constant. Hij beslist ook om vijf uur ’s ochtends dat de dag begint, dus dat is wel balen. Hij is echt aan de hele dag.

Hazes vindt deze gedwongen werkpauze wel fijn. “Voor mij is het geen straf. Deze rust werd bij mij echt wel even in de schoot geworpen. Ik merkte dat ik de afgelopen maanden net iets te hard ben gegaan en echt wel behoefte had aan deze rust. Even gewoon mama zijn en even gewoon wel de hele dag in mijn onesie lopen. Even Rox zijn.

Wat vindt ze van al die mensen die gisteren op de Haagse Markt liepen? “Ja, ik snap er zeker wat van. Wij Nederlanders zijn nogal nuchter en dat siert ons normaal gesproken ook als volk, denk ik. Maar we gaan er nu wel echt te nuchter mee om.

De coronacrisis bewijst overigens wel dat Ladies Night echt helemaal niets toe te voegen heeft aan het tv-landschap. De urgentie was al ver te zoeken in het programma, maar de huidige uitzendingen slaan echt alles. Vlak na de bekentenis van Roxeanne Hazes was te zien hoe Tjitske Reidinga aan het vloggen was op het toilet en hoe advocate Natacha Harlequin haar hond uitliet.

Tijd voor thuisquarantaine.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen