Antoinette Hertsenberg wist niet dat ze in DWDD zat

Antoinette Hertsenberg had er geen benul van dat ze maandagavond onbedoeld in De Wereld Draait Door zat. Dat heeft de presentatrice vanochtend gezegd op Radio 538. Een optreden in de talkshow werd ineens bruut verstoord, toen twintig seconden lang per ongeluk geschakeld werd naar de studio van Radar. Daar was Hertsenberg bezig met het repeteren van haar promo. “Ik was me van geen kwaad bewust, moet ik je heel eerlijk zeggen. Ik hoop dat ze bij DWDD niet boos zijn op ons.

Hertsenberg kwam vrij gestrest over. “Het is natuurlijk allemaal een beetje anders, want we staan in een lege studio met zo weinig mogelijk mensen en iedereen houdt voortdurend afstand van elkaar. Het gekke is dat je je wel een beetje gedesoriënteerd gaat voelen zo.”

Ze had nooit verwacht dat ze live op tv was. “Ik dacht: ik ga gewoon even de promo repeteren en dat hebben we even gedaan. Pas een aantal minuten later kreeg ik appjes binnen van: ‘Hoe was het bij DWDD?’ Ik dacht: hoe was het bij DWDD???? Afijn, toen kwamen de flarden voorbij en gelukkig vonden de meeste mensen het wel vermakelijk, hoewel ik een heel gevoelig moment verstoord schijn te hebben.”

Hoe kon dit gebeuren? “Ik heb geen idee. Ik heb echt geen idee. Voor ik het weet beschuldig ik mensen die er niet mee te maken hebben gehad, maar er zal bij de eindregie wel een foutje gemaakt zijn. Misschien wilde die zo graag weten wat ik te zeggen had.”

Gelukkig werd het geen Eva Jinek-achtig boobies-moment. “Het had veel erger kunnen zijn.”

Foto: Ruud Baan, AvroTros

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen