Antoinette Hertsenberg wist niet dat ze in DWDD zat

Geplaatst op di 24 mrt 2020 om 13:30

Antoinette Hertsenberg had er geen benul van dat ze maandagavond onbedoeld in De Wereld Draait Door zat. Dat heeft de presentatrice vanochtend gezegd op Radio 538. Een optreden in de talkshow werd ineens bruut verstoord, toen twintig seconden lang per ongeluk geschakeld werd naar de studio van Radar. Daar was Hertsenberg bezig met het repeteren van haar promo. “Ik was me van geen kwaad bewust, moet ik je heel eerlijk zeggen. Ik hoop dat ze bij DWDD niet boos zijn op ons.

Hertsenberg kwam vrij gestrest over. “Het is natuurlijk allemaal een beetje anders, want we staan in een lege studio met zo weinig mogelijk mensen en iedereen houdt voortdurend afstand van elkaar. Het gekke is dat je je wel een beetje gedesoriënteerd gaat voelen zo.”

Ze had nooit verwacht dat ze live op tv was. “Ik dacht: ik ga gewoon even de promo repeteren en dat hebben we even gedaan. Pas een aantal minuten later kreeg ik appjes binnen van: ‘Hoe was het bij DWDD?’ Ik dacht: hoe was het bij DWDD???? Afijn, toen kwamen de flarden voorbij en gelukkig vonden de meeste mensen het wel vermakelijk, hoewel ik een heel gevoelig moment verstoord schijn te hebben.”

Hoe kon dit gebeuren? “Ik heb geen idee. Ik heb echt geen idee. Voor ik het weet beschuldig ik mensen die er niet mee te maken hebben gehad, maar er zal bij de eindregie wel een foutje gemaakt zijn. Misschien wilde die zo graag weten wat ik te zeggen had.”

Gelukkig werd het geen Eva Jinek-achtig boobies-moment. “Het had veel erger kunnen zijn.”

Foto: Ruud Baan, AvroTros
12 Reacties op “Antoinette Hertsenberg wist niet dat ze in DWDD zat”


 1. Rukken moet lukken

  Je meent het.

 2. Piet Pannelap

  “Het had veel erger kunnen zijn” als mevrouw de narcist met d’r hangers bezig was geweest?? Nou nee hoor, dit was al erg genoeg. Het was een speciaal momentje in DWDD en dat heeft die zure meuk van radar verpest.

 3. Zomaar

  Radar kan daar ook niets aan doen, die waren er ook totaal niet bewust van dat ze op de zender waren.
  Er is ergens een schakelfoutje gemaakt.

 4. Peter R.

  Eva Jinek – Boobies! Gepruts bij het NOS Journaal – 2-3-2009 (de originele, eerste upload).

  https://youtu.be/EzB2ex-cZpE

 5. Jihals

  2x een bericht over dat graaiwijf Hertsenberg.
  Is Mediacourant helemaal van de pot gerukt?

 6. shrink

  Wel was goed te zien dat deze mevrouw Hertsenberg haar riante salaris ten volle waard is, want de stress spatte van haar gezicht. Het is echt slopend, dat BN-tv-bestaan en daar mag best een goedgevulde portemonnee tegenover staan!

 7. Kuis

  Antoinette die boobies roept. Op dit moment brengt alles verlichting in dit land. Ik zeg doen.

 8. Tycho Graagnat

  IK vond het kei amusant. Mijn humor. En dat hoofd van haar….voor maken promo.
  Cool.

 9. max

  Wat een onnozele reacties, wat een halve zolen zitten hier…. Doe eens normaal of ga je nuttig maken, vervelen jullie je soms?

 10. Maarten

  Jihals: de jihadprediker die zich moet schamen.

 11. Sammie

  Maarten de teringhond.

 12. real-Gordon

  Lekker belangrijk artikel en onderwerp. Een beetje sneu MC om dit aan te halen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.