Angela Groothuizen: ‘Zorgen over wegvallen inkomen’

Angela Groothuizen mag zelf dan wel een lucratief tv-contract hebben bij RTL, maar voor het team van haar theatertour is dat anders. Ze maakt zich zorgen over de gevolgen die de coronacrisis heeft voor hen. Dat vertelt ze in Veronica Magazine. De coronamaatregelen hebben ook Groothuizen getroffen. “Na een onrustige week, waarin ik me enorme zorgen maakte over het wegvallen van de theatertournee en de gederfde inkomsten van mijn crew, geef ik me nu over aan de situatie.”

We kunnen er toch niks aan doen, aldus Groothuizen. “Ik koop een paar nieuwe boeken met mijn e-reader, de agenda is helemaal leeg en door de hoofdwond moet ik me gedeisd houden, dus ik maak er wat van.”

Hoofdwond? Groothuizen is op de eerste hulp beland vanwege een uitglijder in de badkamer. “Met het schaamrood op de kaken laat ik me door mijn overbuurvrouw, die arts is, overhalen om toch naar de eerste hulp te gaan. Terwijl het laatste wat je wilt, is de zorgsector nog meer belasten.

Het is tijd voor bezinning, zegt ze. “Het is sowieso belachelijk hoe hard we met elkaar aan het rennen zijn. Wellicht is dit een reset voor de wereld. Ik hoop het. Zorg goed voor elkaar lieve mensen. Het gaat ook weer voorbij.”

Foto: RTL, William Rutten

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen