Angela de Jong woest over Albert als coronadeskundige

Het is ronduit walgelijk dat SBS 6 ervoor heeft gekozen om Albert Verlinde te selecteren als één van de deskundigen in het dagelijkse coronajournaal In Het Hart Van Nederland. Dat vindt tv-kenner Angela de Jong, laat ze blijken in haar column in het AD. De Jong, die het kennelijk niet walgelijk vindt om de corona-uitbraak gezellig te noemen, vindt het een gemakzuchtige keuze. “Hij staat toch nog op de loonlijst sinds de flop 6 Inside. Dat maakt hem de ideale coronakenner.

Ze laat duidelijk blijken dat ze zich kapot ergert aan de manier waarop hij aan de desk zit. Als een soort Erica Terpstra met een toefje Denker des Vaderlands, briest De Jong. Ook zijn anekdote dat hij Prins Maurits in het Vondelpark tegenkwam, deed haar walgen.

Verlinde overstemde alle andere gasten, zegt een boze De Jong. “Albert weet het toch beter en vindt altijd een gaatje om het woord te pakken.

De AD-diva vindt het een aanfluiting van jewelste. “Hij kuchte ondertussen eens – oeps – op zijn hand. Dat zou een echte coronakenner natuurlijk niet doen. Maar ach, wat zal het. Het programma straalde van begin tot einde uit dat SBS zelf al niet geloofde dat er iemand naar keek.”

En het had natuurlijk nog erger gekund. Ze hadden ook Henny Huisman achter de desk kunnen zetten.”

Flauw.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen