Angela de Jong: ‘Dit moet je kijken in quarantainetijd!’

Voor Angela de Jong zal het meevallen om eventueel in zelfquarantaine te moeten. Als tv-recensent is haar leven eigenlijk al een soort zelfquarantaine: dagenlang bivakkeert ze op de bank om naar de beeldbuis te kijken. En als ze daarmee klaar is blijft ze zitten om er een kwaadaardig stukje over te schrijven. Maar wat moeten al die Nederlanders nou met een echte baan? De Jong heeft in het AD vijf tips op een rijtje gezet voor wat ze kunnen gaan kijken in het geval van coronaquarantaine.

Van de vijf tips van Angela de Jong zijn er drie te bekijken bij de NPO, één bij RTL en één bij SBS. Het is geen geheim dat de tv-kenner vooral gecharmeerd is van publieke programma’s.

Naast Oogappels, Hollands Hoop en Onze Jongens op Java recommendeert De Jong de commerciële programma’s Topdokters en Urk, van respectievelijk RTL 4 en SBS 6.

Wat is er zo goed aan deze twee titels? In Topdokters geven specialisten een inkijkje in hun werk en leven. “Je krijgt een bijzonder kijkje in hun werk en privéleven én in hun hart en hoofd.

Urk is leuk omdat er zo veel excentrieke types rondlopen, vindt ze. “Neem bijvoorbeeld het vriendenduo kapper Teun Föhn en vissersvrouw Nelie“, zegt ze.

Hoewel de meeste Nederlanders in quarantainetijd naar Netflix zullen grijpen, heeft ze daar geen tips voor.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen