André van Duin vol plannen voor post-coronatijdperk

André van Duin behoort met zijn 73 jaar tot de risicogroep als het gaat om het coronavirus, maar sidderen van angst doet hij niet. Sterker nog: hij is nu al druk bezig met het post-coronatijdperk. Dat zegt de komediant in gesprek met het AD. Zodra het coronavirus in zijn smoel is geslagen, gaat Van Duin aan de slag met de geplande kindereditie van Heel Holland Bakt, waarvan ook de reguliere opnames bijna starten. “En ik wil weer verder met de Dik Voormekaarshow als podcast.”

Die podcast zit volgens Van Duin al een tijdje in de planning, maar: “Door alle toestanden is dat er nog niet van gekomen, we hebben vooral herhalingen online gezet.”

Het heeft wel wat voeten in de aarde, legt hij uit. “Voordat we nieuwe afleveringen kunnen maken, moeten we eerst de studio optuigen en uitzoeken waar we al die jingles ook alweer hebben bewaard.”

Nee, Van Duin gaat niet bij de pakken neer zitten. “Ik heb echt geen tijd om voor me uit te zitten staren en te gaan kniezen.

Maakt hij zich dan helemaal niet druk over het virus? “Ik laat me niet snel meeslepen door hypes, daarom ben ik ook niet bang in deze coronatijd. Het leven gaat door, je moet verder, hoe verdrietig dat ook is.

Het AD-interview met André van Duin kunt u lezen via Blendle.

Foto: Roland J Reinders, Omroep MAX

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen