Youp van ’t Hek vindt Bridget Maasland aandachtsjunk

Geplaatst op ma 24 feb 2020 om 15:05

Youp van ’t Hek vindt het nogal lachwekkend dat Bridget Maasland klaagt over de druk van buitenaf die er op haar relatie met André Hazes jr. lag, terwijl de presentatrice van RTL Boulevard vrijwel ieder moment van hun korte avontuur deelde op Instagram. Dat zegt de cabaretier in NRC Handelsblad. Van ’t Hek vindt de twee BN’ers enorme aandachtsjunks. “Dit kon niet waar zijn. Onmogelijk. Door mijn koortsige hoofd dansten de liefdesfoto’s van het dampende duo“, zegt hij.

De liefdesfoto’s werden aan de lopende band gedeeld op internet. “Niet alleen geplaatst door ranzige roddelhyena’s, maar ook door henzelf. Gretig en ongelimiteerd.”

De Insta-verslaving van André en Bridget is gewoon schrijnend, vindt Van ’t Hek. “Per keer dat ze elkaar genotsvol vacuüm zogen werd daar een selfie van gemaakt. En op het internet geflikkerd. Iedereen moest weten hoe verliefd ze waren.”

Ik vroeg me af of ze de bijbehorende teksten bij deze liefdesplaatjes al op hun gloeiende lijven hadden laten tatoeëren. Bij hem was niet veel plek meer. Bij haar gelukkig wel.”

Met name Maasland ligt flink onder vuur, omdat ze media de schuld geeft van haar relatiebreuk. Ze presenteert al jaren roddelprogramma’s op tv en zit de hele dag op Instagram.

Foto: NPO, RTL
52 Reacties op “Youp van ’t Hek vindt Bridget Maasland aandachtsjunk”


 1. Pauline

  Weg met dit walgelijke wijf…
  Immorele koude slang…

 2. Cas

  Bridget is een klein hoopje zielig mens dat dringend hulp nodig heeft.

 3. Jos Tibant

  Bridget is een vrouw met stijl en klasse. Youpie is zelf een aandachtsjunk. Dat hep op Facebook gestaan.

 4. Simon

  Het voorvоcht spuit mijn еikel uit als ik dat lekkere wijf zie . Check dat blonde haar in combinaрie met die vuurrode lippen. Ik knap bijna uit mijn broеk!!!!!

 5. Antonio

  Ik ook Youp

 6. Franscisco

  De breuk is veroorzaakt doordat ze het niet eens konden worden over de camper.

 7. Level up

  Inderdaad een prachtige COMBINAPIE simon

 8. Braknek

  @Simon,

  Tijdens de hongerwinter moesten de mensen ook tulpenbollen eten..snap je

 9. Pißwasser

  Zegt Youp, één van de grootste aandachtshoeren die ooit geleefd heeft.

 10. Beau ter Ham

  Grappig mijn doodgewone ordinaire koelkast met alleen bier erin heet André en mijn oude diepvries waar veel in kan en die niet te ontdooien is heet Bridget. Toeval bestaat niet toch.

 11. Braknek

  Resumerend:

  In tijden van nood eet je zo ongeveer alles. Zo is het ook met vrouwen als BM, je laat alle voorkeuren en gezond inzicht varen.

 12. Bart M.

  @Beau ter Ham – Het wás samen wel een koel- vriescombinatie.

 13. Lisa

  Bridget is een vies oud maf wijf die de hele dag aandacht nodig heeft. Ze moet een in een inrichting gaan zitten om behandeld te worden voor haar aandacht verslaving.
  André met zijn vieze nagellak, zijn vieze sieraden en andere viespeukerij is niet te ,behandelen, laat die moeder getikte Monique samen met zijn echte getikte moeder die bruingebakken engnek maar voor hem gaan zorgen.

 14. Caramba

  Die columnisten worden ook per dag minder origineler…

 15. Bert

  Bridget is een ordinaire tokkie. Kan het beste verhuizen naar de Noordpool waar haar natuurlijke habitat ligt….

 16. Viola

  Ik vind Bridget vreselijk ordinair, geen greintje klasse. André ook maar daar wisten we het al van, die had geen stabiele jeugd en is nu de weg kwijt.En wie is de dupe van dit alles? Zoontje Mees.

 17. Piepmuis

  Waarom valt iedereen over Bridget? Die kleine anabole dwerg met zijn door Mama zwart gelakte nageltjes behandeld vrouwen als wegwerpcondoom.

 18. Lizan

  Bridget mag wel uitkijken met haar bizarre ordinaire gedrag, geen man wil haar nog. Ze word eenzaam oud# overblijvertje.

 19. Ron

  Heerlijk, Youp is weer erg op dreef de laatste tijd. Spot on!

 20. Beau ter Ham

  Youp heeft helemaal gelijk en hij mag dat zeggen want het valt onder satire..ps. naast de koelvriescombinatie heeft bij mij thuis alles trouwens een naam zo heet mijn ronde bijzettafel waar het bier en de vette chips opstaat Roxan en de oude bezem in de hoek Rachel maar die is een beetje versleten. Ook satire toch.

 21. Robert

  Youp, gelijk heb je. Pulpwijf die Bridget Maasland. Bah.

 22. Het joernaille

  Zoals eerder vermeld, MC heeft een moeilijke dag.

 23. Diederik E.

  Waarvan akte.

 24. Donald Dumb

  En zo heeft Youp weer eens de spijker op de kop geslagen…

 25. Conny

  Brigit maasland wat valt er nog over te melden, ik denk dat iedereen alles wel van haar weet. Ze zet nl zelf alles op haar Instagram enz, vergeet even in de geile bui dat ze ook nog een zoon heeft die de volgende dag weer naar school moet.Jongens het zal je moeder maar zijn.En dan die aandacht die ze opeist met die zieke rachel hazes.

 26. Henk uit Friesland

  Hoe gaat het met marco en leontien?

 27. Ton

  Waarom moeten we het nu altijd over deze 2 asoos hebben.
  Laat die grote stumpers het toch lekker uit zoeken.

 28. Willie

  Weg met die walgelijke vals zingend oma neukende Andre die drijft op zijn vader.

 29. Ben in een...

  geile bui.

 30. Bridget

  Kan ik wat voor je betekenen?

 31. Ludolf

  You pie heeft volkomen gelijk dat wijf is een kinderlijke aandachtstrekker en die Dre idem d ito wat hem bezielt een oud wijf te nemen en die bridget is echt ziek een hele goedkope zal ik maar zeggen walgelijk volk

 32. Leo knots

  De rest van Nederland vindt haar een slet, tokkie en aandachtsgeil. Youp is eigenlijk nog positief

 33. Anoniem

  Ik snap zo’n Peter VD Vorst ook niet hoor. Welk fatsoenlijk denkend mens wil er nou met die ordinaire Bridget geassocieerd worden? Had hem toch wel slimmer ingeschat.

 34. Je zus

  Alles voor de kijkcijfers Anoniem.

 35. Bart Creemers

  Nou nou heren.! Uw Taal gebruik heeft ook een verderfelijk IQ gehalte met deze scheldkanonnades . Heer van ‘t Hek schaar ik tegenwoordig ook onder hetzelfde zuurgehalte a la Freek de Jonge. Over alles een versleten “ leuke mening” over anderen, een soort links gelul met vette bankrekening en lollig doen over de rug van een ander. Kritiek zelf kan ook de heer van ‘t Hek niet goed verdragen .
  Het jochie Hazes heeft een Soort van Oedipus complex, kamp mentaliteit , afgeroomd met slechte muziek en plagiaat van zijn vader.Kan ie ook niets aan doen met zijn moeder Rochel. Wanneer een vrouw een jongere man scoort is ze een Cougar of een oud lijk en wanneer een man een jongere vrouw scoort is hij een held.Deze Hazes sukkel loopt naast zijn schoenen met het succes van zijn vader en alle aandacht die hijzelf opeist, hoe het wend of keert, hij is bijzonder fout geweest naar beide vrouwen toe en heeft zijn walnoothersenen laten afzakken daar waar ze passen, niet in zijn schedel maar in het topje van zijn valse fluit, wordt het ook meteen een andere boom.
  Ik verbaas mij over zoveel tokkie praat van jullie allen. Ook geen opvoeding gehad , neem ik aan.
  Schimmelig

 36. Bart Creemers

  Bash dan in plaats zo een dikke vieze imam Suhayb Salam , die jonge meisjes op zijn schoot zet en hun hand leidt onder zijn jurk, want Allah deed het ook met een bruid van 9 jaar. In 1600 jaar niets geleerd , maar daar durft niemand iets van te zeggen, krijg je ISIS op je dak, vrezen velen.
  Nou van zo een salafistische uitvreter ben ik niet bang, dit zijn, samen met Denk de nieuwe Nazi’s anno 2020: met dank aan ons laffe wegkijken en correct wezen.
  Ik heb dus dezelfde minachting voor Deze unterMensch Zoals hij voor ons heeft, minachting, maar nooit iets gepresteerd behalve haatzaaien
  Nee , niet racistische intention want Deze Iman is geen apart ras, gewöhn een aandachttrekker met een religie die nooit is ontwikkeld, ,1600 jaar achterloopt,
  Zou iets voor Onze Nationale redder Volkert zijn,of Yasser Klaver, zijn evenknie
  Voor zo een Oman rijdt de tram uit zijn rails, om hem te wijzen wat er in de scripties staat, geen zwaard voor nodig, enkel scherpe stalen wielen

 37. De Heer

  Waar woont Bridget? Vraag mij af of ik even met haar mag vrijen als ik aan de deur sta met een paar rozen en een harde staafmixer

 38. Annie

  En nu iets positiefs over het drietal het is ff graven maar dan heb je waarschijnlijk ook iets…..ehhh het uitzonderlijk stemgeluid van Dreetje
  Een nachtegaal die goed bij stem is kan hem zelfs niet evenaren, de spontane bescheiden altijd anderen voorop zetten en niet op de voorgond willen treden Bridget en niet vergeten de zeer intelectuele
  Jong ogende en niet haatdragende goede moeder Rachel

 39. Bart Creemers

  Jaiks, Rochel , bedoel je

 40. Miepie

  Bridslet is mediageil wanneer houdt ze eens op…. steek je energie eens in je zoon waardeloze moeder

 41. De Heer 20:20

  Bridget is niet zo kieskeurig. Velen gingen je immers voor.

 42. X

  En ik vind Youp een drama.

 43. Juul

  Heb Bridget altijd al een ordinair afgeleefd vies mens gevonden. Nu bewijst ze dat zelf ook nog eens met dit gedoe met die eveneens vieze, ordinaire Andre.

 44. Billie

  Het zijn echt allemaal MAFKEZEN! Bridget Monique Andréééétje en Youp.

 45. anoniem

  bridget

  wie toepeer je kapsel

  cordon zeker

  het staat scheeeeeeeffffffffff

  bridget poep wil niemand in huis

  ik ga je door spoelen door de toilet,

  grgrgrgrgrgrgrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

 46. Toon

  Youp de beste wat een stel whaaa de roddelaars te is gepasseerd RTL4 is ze bijna weg zwakste schakel weg ze is zelf de allerzwaksye schakel een prutser

 47. Joop55

  2020 is nu al het jaar van de meeste kansloze stijlfiguren in BN’er land.

 48. hetistochwat

  En dat zegt een man die zo graag anderen schoffeert en zijn vrouw heeft belazerd.
  Joep, de model man :-D

 49. Hanny

  Het zijn idd. Allemaal smeerlappen,maar Youp denkt dat hij leuk is,maar is een stuk chagrijn van het zuiverste water

 50. Peter

  Lieve mensen, deze mensen zijn stuk voor stuk beschadigd en zien het zelf niet. Wees wat zachter.

 51. Bryan thijssen

  Ik heb me heel vaak lopen afmoppen of die geile kop van dre
  Ik verf mijn nagels ook dus so What ?
  Ik wil mijn kloppende vleesboom eens goed in zijn
  Iefdestunnel ragen

 52. Karel de groot

  Gadverdamme vieze kerel ben jij zeg bbrrr !!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.