Martijn Krabbé en Anouk hebben elkaar niet gesproken

Martijn Krabbé heeft niet met Anouk gesproken sinds hun clash in de halve finale van The Voice of Holland. Het is niet nodig om het daarover te hebben. Dat zegt de presentator in het AD. Anouk suggereerde tijdens de uitzending dat The Voice mogelijk doorgestoken kaart is, waarop Krabbé aangaf dat ze dat niet kan zeggen. Daarop antwoordde Anouk weer dat ze dat wél kan zeggen. Het leverde ongemakkelijke televisie op en de twee hebben er na afloop niet samen over gesproken.

Na de uitzending zijn de twee ieder hun eigen weg gegaan, zonder hun geschil uit te praten. “Maar dat hoeft ook niet. Dit gebeurt in de hitte van de strijd.

Anouk vindt het schandalig dat een kandidaat eruit werd gestemd ten koste van een andere kandidaat, die minder goed zong. “Het is een mening. Madonna is geen goede zangeres, maar is wel de grootste vrouwelijke ster die we ongeveer gehad hebben. Kan ze zingen? Ik denk van niet. Als je mee mag doen met The Voice dan kan je zingen. Iedereen is goed. Daphne is ook goed, maar ze had vrijdag een heel slecht optreden. Dat wordt je dan vergeven door de kijkers.”

Krabbé ziet op dit moment geen reden om de stemprocedure van The Voice te veranderen. “Weet je wat het is met spelregels, als je wint dan zijn het hele goed spelregels. Als je verliest heeft altijd iemand anders het gedaan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen